Vuit blaugranes a la convocatòria de la selecció espanyola

Vuit blaugranes a la convocatòria de la selecció espanyola

El Femení del FC Barcelona és l’equip que més jugadores aporta al combinat estatal, que jugarà dos partits amistosos a la Xina

Fins a vuit jugadores del FC Barcelona Femení han entrat a la convocatòria oficial de la selecció espanyola per jugar dos amistosos a la Xina. Sandra Paños, Marta Torrejón, Ruth García, Leire Landa, Jennifer Hermoso, Ane Bergara, Melanie Serrano i Alexia Putellas es concentraran el diumenge 13 de setembre per agafar l’endemà un vol cap a Pequín.

L’Estadi Weinan Sports Center de Weinan serà l’escenari del primer dels dos partits contra la selecció xinesa el 18 de setembre, mentre que el segon es disputarà a la ciutat de Chenzhou el 21 de setembre. El retorn a Madrid està previst per al 23 de setembre.

El Barça, l’equip amb més internacionals

Cal destacar que el Barça és l’equip que més jugadores aporta a la selecció espanyola (8), el doble que l'Atlètic de Madrid i el València (4), seguits per l’Arsenal Ladies (3), l’Athletic Club, el Bayern de Munic i el Montpeller (1). De les vuit blaugranes, només Ane Bergara no va jugar el Mundial d’aquest estiu disputat al Canadà, tot i que havia constat a la convocatòria provisional. 

Més enllà de les blaugranes, la resta de convocades pel seleccionador Jorge Vilda són les següents: Natalia Pablos, Vicky Losada i Marta Corredera (Arsenal Ladies), Irene Paredes (Athletic Club), Dolores Gallardo, Silvia Meseguer, Amanda Sampedro i Sonia Bermúdez (Atlètic de Madrid Féminas), Verónica Boquete (Bayern de Munic), Virgina Torrecilla (Montpeller), i Esther Sullastres, Ivana Andrés, Carolina Férez i María de la Paz Vilas (València Féminas).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut