Duel català en el primer test de la pretemporada

Duel català en el primer test de la pretemporada

El Barça s’enfrontarà aquest diumenge al FIATC Joventut (12.30 h, Esport3) en un duel que obrirà la pretemporada de partits per als de Xavi Pascual Tres de les cares noves de l’equip, Samuels, Vezenkov i Diagne, podrien debutar amb la samarreta blaugrana

El 31è Torneig BBVA de bàsquet de Sant Julià de Vilatorta acollirà aquest diumenge (12.30 hores, Esport3) el primer partit de pretemporada del Barça 2015/16. Els de Xavi Pascual s’enfrontaran al FIATC Joventut en un test que servirà per continuar amb la posada a punt de l’equip. Un dels grans al·licients del duel serà veure el possible debut de Samuels, Vezenkov i Diagne amb la samarreta blaugrana. Arroyo haurà d’esperar, ja que continua recuperant-se de les seves molèsties al bessó dret. Navarro i Abrines, lesionats, tampoc estaran a disposició de Pascual.

El tècnic blaugrana comptarà amb diversos jugadors del planter, ja que Satoransky, Ribas, Tomic i Perperoglou disputen l’Eurobasket amb les seves respectives seleccions i s’incorporaran més endavant a la dinàmica de l’equip. Així doncs, serà una bona oportunitat per veure algunes de les cares noves i alguns dels joves valors del bàsquet formatiu.

El rival

El FIATC Joventut s’ha reforçat aquest estiu amb les incorporacions de Drame i Sàbat. Per als de Salva Maldonado també serà el primer compromís de la pretemporada i, per tant, ambdós conjunts, arribaran a la cita en un estat de forma similar.  L'entrada al pavelló és gratuïta fent una aportació d'aliments a la cistella solidària, o si no és possible, pagant cinc euros que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3 que enguany es dedica a les malalties metabòliques.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut