El Porto, el Breganze i l’Iserlohn, els rivals del Barça Lassa d’hoquei a la Lliga Europea

El Porto, el Breganze i l’Iserlohn, els rivals del Barça Lassa d’hoquei a la Lliga Europea

“És un grup complicat, molt difícil, i també els possibles quarts de final”, comenta Ricard Muñoz Els blaugranes debutaran a casa contra el Breganze, visitaran el Porto en la tercera jornada i acabaran a casa contra l’Iserlohn

El Barça Lassa d’hoquei patins ja coneix els seus rivals a la fase de grups de la Lliga Europea 2015/16. El Porto de Reinaldo Garcia, el Breganze italià i l’Iserlohn alemany se les hauran contra l’actual campió d’Europa en el grup A de l’Eurolliga d’hoquei. El sorteig, que s’ha celebrat a la localitat portuguesa de Luso, també ha determinat els possibles creuaments de quarts de final. En cas de classificació, els de Ricard Muñoz jugaran contra el primer o segon classificat del grup D, mentre que el grup B i C també es creuaran en els quarts de final.

“Un grup complicat”

Ricard Muñoz, tècnic del FC Barcelona Lassa, ha fet una valoració per a la web del club: “És un grup complicat, molt difícil. El Porto compta amb una estructura professional, compta amb grans jugadors, ha fet grans fitxatges i és un equip preparat per aspirar a guanyar la Champions”, admet el tècnic blaugrana, que considera els portuguesos un dels equips més forts de la competició.

Pel que fa als altres dos rivals del grup, Muñoz també els analitza: “El Breganze ja compta amb experiència, va arribar a la Final Four el curs passat i té bons jugadors. Pel que fa a l’Iserlohn, podem pensar que és més assequible però no ens podem refiar, és una incògnita”, reconeix el tècnic català, que també és conscient que el possible creuament de quarts serà molt dur: “ens podem trobar equips com el Liceo, l’Oliveirense o el Viareggio...s’haurà de competir”.

El calendari

Jornada 1: FCB-Breganze (24/10)
Jornada 2: Iserlohn-FCB (7/11)
Jornada 3: Porto - FCB (28/11)
Jornada 4: FCB - Porto (12/12)
Jornada 5: Breganze - FCB (16/1/2016)
Jornada 6: FCB - Iserlohn (6/2/2016)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut