Local

Victòries de Perperoglou, Pau Ribas i Satoransky a l’Eurobasket

Grècia ha superat la Croàcia de Tomic (72-70), la selecció espanyola s’ha desfet de Turquia (70-104) i la República Txeca ha vençut Ucraïna (64-78)

Tres dels quatre barcelonistes presents a l’Eurobasket han acabat la segona jornada de la competició amb triomf. El ple de victòries era impossible perquè el croat Tomic i el grec Perperoglou s’enfrontaven en el mateix parquet de Zagreb, on s'ha viscut un partit ajustat que s’ha decantat a favor dels grecs (72-70). El barcelonista Perperoglou ha despitat un total de sis minuts i ha fet una assistència mentre que Tomic ha disputat 27 minuts, temps en què ha fet nou punts i ha capturat cinc rebots defensius. Els dos jugadors tornaran a competir el dimarts: Grècia ho farà contra Geòrgia (18.00 hores) i Croàcia davant Macedònia (21.00 hores).

Espanya ha superat Turquia en un bon enfrontament de l’equip de Sergio Scariolo a Berlín (70-104). Pau Ribas, que serà blaugrana a partir d’aquesta temporada, ha realitzat un bon paper. Ha començat en el cinc inicial, ha disputat 24 minuts i ha fet 8 punts. Després d’una jornada de descans, la selecció espanyola tornarà a jugar el dimarts contra Itàlia (21.00 hores).

Satoransky, amb la República Txeca, ha aconseguit la segona victòria davant Ucraïna (64-78). El blaugrana ha estat titular i, en els 28 minuts jugats, ha fet 15 punts, ha capturat vuit rebots i ha estat l’home del seu equip que més assistències ha fet (6). La propera cita de la República Txeca és aquest dilluns davant Letònia (18.30).

Més notícies aquí