Shane Lawal s’estrena com a blaugrana a Encamp

Shane Lawal s’estrena com a blaugrana a Encamp

Lawal s’entrena per primer cop amb els seus nous companys a Encamp

Shane Lawal ha arribat a Encamp a primera hora de la tarda, procedent de Barcelona, on ha aterrat aquest matí a primera hora en un vol que venia d’Atlanta, ciutat on ha fet escala després de sortir ahir de Detroit.

Sense gaire més temps que tenir una breu xerrada al hall de l’hotel amb Xavi Pascual, que li ha donat la benvinguda a l’equip, Lawal s’ha dutxat i ha berenat abans de posar-se a treballar en la primera sessió de treball de l’equip al Pavelló Poliesportiu del Comú d’Encamp.

Samuels i Lawal, vells coneguts

Lawal, que la darrera temporada ha jugat a la Lega, el campionat italià, amb el Dinamo Sassari s’ha entès ràpidament amb Samardo Samuels, un jugador que també ha jugat al mateix campionat els darrers dos exercicis, en aquest cas a les files del Milà. ‘Sam’, com els coneixen els companys ha estat l’encarregat de creuar les primeres paraules amb el jugador nigerià.

Quatre absències

Quatre son les absències de jugadors que estan disputant l’Eurobasket. Es tracta d’Ante Tomic, Tomas Satoransky, Stratos Perperoglou i Pau Ribas.

El llistat de 16 jugadors amb els que pot comptar Xavi Pascual a Encamp és el següent:

Justin Doellman, Aleksandar Vezenkov, Marcus Eriksson, Moussa Diagne, Samardo Samuels, Brad Oleson, Shane Lawal, Àlex Abrines, Juan Carlos Navarro, Carlos Arroyo, Marc García, Nadim Djedovic, Stefan Peno, Rodions Kuruks, Emir Sulejmanovic i Eric Vila.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut