FC Barcelona Lassa – Füchse Berlín: Semifinal de nivell a Doha

FC Barcelona Lassa – Füchse Berlín: Semifinal de nivell a Doha

El campió d’Europa i el campió de l’EHF Cup, cara a cara per un lloc a la final de la Super Globe 2015

Dimarts a les 17 h de Barcelona, Barça i Füchse es jugaran un lloc a la final del Mundial de Clubs d’handbol, en un dels partits més exigents d'aquesta temporada, per a Xavi Pascual i els seus homes. Els blaugranes arriben a semifinals en superar per 20 a 16 l’Al Ahly d’Egipte i els alemanys es van desfer per 27 a 24 del Club Africain a quarts de final.

Cara o creu

El nou sistema de competició de la Super Globe, ara amb eliminatòries, no permet cap errada. Pascual i els seus jugadors són conscients de la dificultat d’assolir la final de la competició i hauran de donar el millor d’ells per superar un sempre potent Füchse.

Els alemanys, que arriben a Doha gràcies a ser els campions de l’EHF Cup, ja saben el que és guanyar el Barça d’handbol. La temporada 2012/13 catalans i alemanys es van veure les cares a la Champions amb el triomf dels locals a Berlín per 31 a 30 i el triomf blaugrana al Palau Blaugrana per 34 a 23.

Un equip en què destaquen noms com el de Nenadic, Heinevetter, Gojun o l’espanyol Nacho Plaza, demostra la qualitat dels de la capital alemanya i la dificultat per als homes del Barça Lassa d’handbol.

El partit es podrà seguir en el següent enllaç http://shoof.alkass.net/shoof/live/live_2.php

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut