La derrota arriba al Barça Lassa d'handbol nou mesos després

La derrota arriba al Barça Lassa d'handbol nou mesos després

Els blaugranes han sumat 276 dies sense conèixer la derrota i han assolit 6 títols en aquest període

La derrota davant el Füchse Berlín va suposar la fi, després de més de nou mesos guanyant, de la ratxa d'imbatibilitat de 276 dies del Barça d'handbol. Perdre forma part de l’esport, però amb la temporada 2014/15, en què els blaugranes van fer el set de set i l’inici de la 2015/16, amb les dues Supercopes a les vitrines del Barça, demostraven que guanyar per a Pascual no era fàcil.

La darrera derrota del Barça d’handbol la trobem el 6 de desembre del 2014 a la pista del Wisla Plock a la Champions. Va ser una derrota intranscendent, per 34 a 31, de cara a la classificació, però havia estat la darrera ensopegada fins a  les semifinals de la Super Globe.

36 triomfs seguits i 6 títols

Durant aquest període d’imbatibilitat blaugrana de 36 partits oficials consecutius, els blaugranes van anar sumant títols en el seu palmarès.

Aquestes victòries els van servir per assolir la Lliga Asobal, la VELUX EHF Champions League, la Copa Asobal i la Copa del Rei, durant la temporada passada, i la Supercopa de Catalunya i la Supercopa BAUHAUS ASOBAL de l’actual temporada.

Ara els blaugranes jugaran aquest dijous -a les 17 h de Barcelona-, el tercer i quart lloc de la Super Globe 2015 davant el Sydney University i dissabte reprendran l’activitat de la Lliga BAUHAUS ASOBAL on porten proclamant-se campions les cinc darreres temporades i amb una ratxa de 62 triomfs consecutius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut