El Barça Lassa d'handbol vol acabar la Super Globe amb un triomf

El Barça Lassa d'handbol vol acabar la Super Globe amb un triomf

Els blaugranes es jugaran el tercer lloc del Mundial de Clubs davant el Sydney University australià

Aquest dijous, a les 17 hora catalana, el Barça Lassa posarà punt i final a la seva participació a la Super Globe 2015 en el partit pel 3r i 4t lloc davant el Sydney University australià. La derrota davant el Füchse Berlín va deixar els blaugranes sense la possibilitat de revalidar, per tercer any consecutiu, el títol de la Super Globe.

Tornar a Barcelona amb un triomf

Pascual i els seus s’han conjurat per treure’s el mal gust de boca de la derrota a semifinals, derrota que trencava nou mesos, 36 partits consecutius, d’imbatibilitat. Per això el Barça Lassa vol pujar al podi i assolir el tercer lloc.

Al davant tindran un dels equips que està participant assíduament a la Super Globe, com a campió d’Oceania, com és el Sydney University. Els australians van fer saltar la sorpresa en superar l’Al-Saad a quarts, però el vigent subcampió d’Europa, el Veszprém, els va superar a semifinals per 17 a 29.

Catalans i australians ja van jugar a la passada edició de la Super Globe, on els blaugranes els van superar per 18 a 34. Com a curiositat cal dir que els australians tenen un català a les seves files, Joan Cornella, i un jugador de León, Diego Llorente.

El partit es podrà seguir en el següent enllaç http://shoof.alkass.net/shoof/live/live_2.php

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut