El Monbús Igualada, el rival del Barça Lassa a les semifinals de la Lliga Catalana

El Monbús Igualada, el rival del Barça Lassa a les semifinals de la Lliga Catalana

El conjunt de l’Anoia va ser el segon millor classificat d’entre els tres grups i tornarà a ser rival dels de Ricard Muñoz L’altra semifinal la disputaran el CP Voltregà i el Moritz Vendrell, primers dels seus respectius grups

Les semifinals de la Final Four de la Lliga Catalana d’hoquei patins ja estan definides. El Barça Lassa se les haurà, de nou, amb el Monbús Igualada a les semifinals de la Lliga Catalana, el primer títol oficial de la temporada. El conjunt de l’Anoia, segon millor classificat d’entre els tres grups per la seva gran diferència de gols (+4), jugarà dissabte, a les 18.30 hores, contra els homes de Ricard Muñoz, que són l’únic equip que ha guanyat tots els partits fins ara.

Aquesta Final Four, que es disputarà a l’Ateneu Olímpic de Sant Sadurní d’Anoia el dissabte 12 i diumenge 13 de setembre, també acollirà una segona semifinal que enfrontarà el CP Voltregà -1r classificat del grup C amb 7 punts- i el Moritz Vendrell, que va acabar també en primera posició amb un total de sis punts i classificat pel millor goal-average particular amb el CP Vilafranca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut