Ricard Muñoz i Pablo Álvarez: “Serà un partit intens i molt dur”

Ricard Muñoz i Pablo Álvarez: “Serà un partit intens i molt dur”

El tècnic català avisa dels perills d’un Monbús Igualada que al Palau ja va complicar la vida als blaugranes “Defensen molt bé, potser són un dels millors equips d’OK Lliga en aquest aspecte”, comenta Pablo Álvarez

Ricard Muñoz i Pablo Álvarez han comentat davant dels mitjans informatius aquest divendres que la semifinal contra el Monbús Igualada serà realment difícil i complicada. “Hem aconseguit l’objectiu. No estem en el nivell  de forma que ens agradaria però crec que hem competit bé. Estem a la F4 i jugarem contra un Igualada al qual coneixem del grup”, explicar el tècnic blaugrana, que afegeix que “va ser un grup disputat. Serà un partit intens i molt dur, serà molt difícil superar-los”.

El preparador català admet que els seus homes poden millorar i que porten una càrrega de treball important: “L’equip té marge de millora, portem una càrrega de treball important. Espero que la setmana que ve afinem i que els jugadors estiguin en les millors condicions. Espero que fem un bon paper en aquesta Final Four”, conclou Muñoz, que és conscient que “tot i que se li dóna al Barça aquest paper de favorit a la pista som 5 contra 5 i ningú ens regalarà res”.

Álvarez: "Serà un partit diferent al del Palau"

Pel que fa a Pablo Álvarez, que en aquesta Lliga Catalana ha fet 5 gols en dos partits, el davanter argentí té clar que Sant Sadurní es viurà un partit diferent: “Estem contents d‘haver pogut arribar a la F4. Segur que serà un partit diferent al del Palau, ens costarà molt, defensen molt bé, potser són dels millors de l’OK Lliga”, analitza un Álvarez que explica que “no podem cometre errors, és com una final. Hem de treballar dur fins al final”.

Finalment, Álvarez fa un resum del que ha estat la Lligueta prèvia a les semifinals: “En la primera fase hem estat bé, a Caldes ens va costar molt i també crec que es fruit del cansament. Portem una pretemporada dura, treballem molt dur i això pot pesar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut