Satoransky lidera els números dels blaugrana a l’Eurobasket

Satoransky lidera els números dels blaugrana a l’Eurobasket

El base txec és el millor dels quatre jugadors blaugrana números en mà

Dels quatre jugadors del FC Barcelona Lassa que són a l’Eurobasket n’hi ha un, Tomas Satoransky, que està destacant per damunt de la resta. Números en mà, el base barcelonista porta unes mitjanes espectaculars de 14.4 punts, 6.2 rebots i 8.4 assistències en els cinc partits disputats, sent el millor passador de la competició. ‘Sato’ està jugant, a més, una mitjana de 33 minuts per partit.

Fregant el triple doble i rècord

Malgrat perdre davant Lituània a la pròrroga (85-81), els conjunt txec va viure una actuació estel·lar del seu director d’orquestra, que va fregar el triple doble, acabant el matx amb 15 punts, 9 rebots i 15 assistències. Aquesta marca, la de les 15 assistències, va suposar un nou rècord del campionat, que fins el matx d’ahir entre la República Txeca i Lituània estava en mans del serbi Milos Teodosic amb 13, que en aquest mateix campionat havia igualat el Lituà Mantas Kalnietis.

Ribas, Tomic i Perperoglou

Per la seva banda, Pau Ribas i Ante Tomic estan tenint també protagonisme en les seves seleccions. Ribas, nou fitxatge aquesta temporada del Barça Lassa, porta una mitjana de 8.2 punts, 2.6 rebots i 2.2 assistències en els cinc partits que ha disputat, amb 25 minuts de mitjana per matx jugat. Ribas és un dels homes més utilitzats per Scariolo i, a més, és una de les primeres rotacions del tècnic italià.

Ante Tomic té una mitjana de minuts més discreta que la que sol tenir amb el Barça. En aquest campionat, el pivot croat està jugant 20.8 minuts de mitjana. 9.4 punts, 6.2 rebots i 1.4 assistències completen els registres de la principal referencia ofensiva al pal baix del conjunt balcànic.

Finalment, Stratos Perperoglou està tenint un paper discret en aquest campionat, malgrat que la seva experiència en moments importants segur que pot ser clau per a la selecció de Grècia. Stratos ha jugat quatre partits i du una mitjana de 1.8 punts, 0.5 rebots i 0.3 assistències, amb 8.3 minuts de mitjana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut