FC Barcelona Lassa – Igualada HC: Invictes cap a la final de la Lliga Catalana! (2-1)

Els blaugrana remunten el gol inicial de Dani López i buscaran aquest diumenge el primer títol de la temporada davant del Moritz Vendrell

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins segueix sense conèixer què és perdre des que va tornar de vacances. En les semifinals de la Lliga Catalana, a Sant Sadurní d’Anoia, els blaugranes han seguit amb pas ferm cap al primer títol de la temporada després de guanyar el Monbús Igualada HC per 2 a 1 i sumar, d’aquesta manera, el quart triomf consecutiu en aquesta competició. Tal i com va passar en el primer duel entre barcelonins i igualadins el partit ha estat igualat fins el darrer instant. Aquest diumenge, a partir de les 12.30 hores els culers buscaran el primer títol de la temporada 2015/16 davant el CE Moritz Vendrell.

Remuntada abans del descans

El Barça Lassa i l’Igualada es tornaven a veure les cares en la Lliga Catalana després del matx de la fase de grups i, en aquest cas, el partit ha començat de manera ben diferent per als homes de Ricard Muñoz. Han estat els igualadins qui han inaugurat l’electrònic en el minut 11 de partit gràcies a un gol de Dani López des de dins l’àrea. El davanter ha rebut una passada de Baliu i ha superat Egurrola. El Barça Lassa no acabava de trobar la manera de fer mal en atac i el tècnic Ricard Muñoz ha demanat temps mort. Dit i fet. Un minut després de la xerrada Marc Gual ha dirigit un contraatac letal que ha finalitzat amb el gol de Lucas Ordoñez (min 17).

El ritme del partit ha estat frenètic i abans del descans l’equip de Ricard Muñoz ha capgirat l’electrònic. Pablo Álvarez no ha faltat a la seva cita amb el gol i, des de dins l’àrea, no ha perdonat i ha superat per baix a Deitg.

Aquest diumenge, primera final

En els segons vint-i-cinc minuts el marcador no s’ha mogut malgrat que ambdós equips han gaudit d’oportunitats per igualar o sentenciar el partit. Una de les opcions més clares l’ha tingut Molas en el minut 33 de partit, però el defensa del conjunt igualadí s’ha topat en dues ocasions amb Egurrola, decisiu una vegada més. En els darrers instants l’Igualada ha buscat l’empat en el marcador però el Barça, molt concentrat durant la segona meitat, ha estat sòlid en defensa. Aquest diumenge a partir de les 12.30 hores, i en directe per Esport3, el Barça s’enfrontarà al CE Moritz Vendrell a la final.