Juvenil A – CD Ebro: Golejada abans d’encetar la Champions (8-0)

Els nois de Gabri vencen amb una demostració de potencial i joc ofensiu abans de viatjar a Roma per a debutar, dimarts, a la UEFA Youth League

El Juvenil A segueix transmetent bones sensacions en l’arrencada de la Lliga 2015/16. Després de vèncer en el debut, els nois de Gabri han superat aquest dissabte el CD Ebro per 8 gols a 0. Gràcies a una gran actuació coral i persistent durant els 90 minuts, on l’equip visitant no ha gaudit d’ocasions de gol, els blaugrana sumen sis punts de sis possibles en la Lliga. Ara, però, toca canviar el xip perquè el proper dimarts, a Roma, el Juvenil A debutarà a la UEFA Youth League a partir de les 16 hores.

La pissarra obre la pluja de gols

Els primers quaranta-cinc minuts d’enfrontament han estat dominats pels blaugrana de principi a fi. En el minut 3 el Juvenil A s’ha avançat en el marcador gràcies a un gol d’estratègia. Amb Aleñá, qui ha servit el córner, Montes, l’assistent, i Río, el golejador, com a protagonistes el Juvenil A ha plasmat amb el gol la seva superioritat enfront un equip acabat d’ascendir a la Divisió d’Honor Juvenil. L’Ebro, amb moltes dificultats per arribar a l’àrea d’Andreu, intentava dificultar el joc blaugrana amb una pressió avançada però els nois de Gabri, un cop superaven la primera línia ofensiva ebrenca, arribaven i creaven situacions de perill amb facilitat.

Passat l’equador del primer acte, en el minut 24, una jugada de tiralínies blaugrana ha acabat en el 2-0. Carles Aleñá, després de conduir des de la línia divisòria, ha deixat tot sol Álex Blanco amb una gran passada a l’espai i Carbonell, entrant en carrera, ha fet la segona diana. La distància en el marcador i la superioritat dels blaugrana ha anant minvant la confiança d’un Ebro que ha rebut dos gols més abans del descans. Carles Aleñá, protagonista en els anteriors gols, ha signat el 3-0 després d’aprofitar una passada de la mort d’un Carles Pérez que, a més, ha marcat el quart gol de la tarda amb un extraordinari i potent xut des de la frontal de l’àrea.

8-0 i a pensar en la Roma

Gabri ha donat descans a alguns jugadors titulars a la segona meitat però, malgrat això, el ritme i la intensitat blaugrana no ha abaixat. 10 minuts després de la represa el Barça ha signat un gol molt similar al segon. Aleñá ha dirigit un gran contraatac que Río ha finalitzat després d’una gran assistència d’Álex Blanco. Matías Tajtí, un dels jugadors que ha entrat de refresc, ha tret les teranyines de la porteria de Patxi en el minut 70 i, cinc minuts després, Carles Aleñá ha aconseguit el seu particular doblet des del punt de penal. Instants abans del xiulet final, Carles Pérez ha tancat el compte golejador amb el 8-0 final. Amb aquest darrer gol el Barça aconsegueix arribar a la tercera jornada de Lliga amb 12 gols a favor i zero en contra.

Després de sumar dues victòries en la Lliga ara al Juvenil A li toca pensar en la UEFA Youth League. Dimarts, a partir de les 16 hores, els noies de Gabri debuten a Roma en la competició europea.