Local

Els primers tornejos deixen dos campions en el futbol formatiu

El Cadet A i l’Aleví A s’han proclamat campions a València i l’Ampolla, respectivament

CADET A

El Cadet A s’ha proclamat campió del IX Torneig Torcaf d’Alzira, València. Els nois de Fran Artiga han completat un molt bon torneig i han aixecat el trofeu de campió. En la fase de grups els blaugrana van superar el Llevant (1-0), van caure enfront l’Antiguoko per zero gols a un i, a semifinals, van vèncer per 2-0 al València. A la gran final el Llevant va ser el rival i, de nou, el Cadet A va guanyar, en aquest cas per 3 gols a 1. El balanç dels blaugrana ha estat de tres victòries i una derrota amb sis gols a favor i dos en contra.

INFANTIL A

L’Infantil A va caure en la final del XXI Torneig Arnedo enfront l’Espanyol per 1-3. Abans, però, els nois de Carles Martínez han superat la Reial Societat per 2-0 i han empatat a zero amb l’Arnedo a la fase de grups. Ja en las eliminatòries els blaugrana han superat el Saragossa per 3-1 i, en las semifinals, un 2-1 al Cerero Osaka permetia als blaugrana disputar la gran final. En el darrer partit l’Infantil A no ha pogut superar l’Espanyol i, finalment, ha conclòs el Torneig en la segona posició.

INFANTIL B

L’infantil B ha quedat segon en el Torneig Benèfic Associació MPS celebrat a la localitat de Sant Andreu de la Barca. Els blaugrana han perdut a la final contra l’Espanyol per 3 a 1. El primer rival del torneig havia estat el Sant Andreu de la Barca a qui els blaugrana havien guanyat per 4 a 0 amb gols de Nadir, Marc Pelaz, Pau Servat i Arnau Farnós. Malgrat aquesta segona posició l’Infantil B ha jugat un bon torneig.

ALEVÍ A

Els nois de Marc Serra s’han proclamat campions del V Torneig Jordi Pitarque Ceprià a l’Ampolla. En la fase de grups els blaugrana van finalitzar com a primers classificats després de guanyar el Santes Creus i l’Ampolla per 0-5 i 16-0, respectivament. En els quarts de final el Reus ha estat el rival i l’Aleví A no va donar cap mena d’opció i es va acabar imposant per 5-0. L’Espanyol era l’últim obstacle abans de la gran final i el 2-0 ha permès als blaugrana disputar la gran final contra el Saragossa. Un gol de Capdevila i un altre de Marc Jurado han portat a l’Aleví A a aixecar el títol de campió. 

ALEVÍ B

Els penals han privat a l’Aleví B de disputar la final de la Pinares Cup. Després d’empatar a un amb el València en la semifinal els blaugranes han caigut per 6-5 en la tanda de penals. Durant la fase de grups els nois de Jordi Font han sumat sis punts gràcies als triomfs enfront l’Inter VA (7-0) i la Selecció d’Àvila (3-2). En el segon partit van caure amb l’Oberena per 3-1. L’EDF Logroño ha estat el rival en els quarts de final i, després del 0-0 al final del partit, els penals han donat l’accés a l’Aleví B a les semifinals.

ALEVÍ C

L’Aleví C no va poder classificar-se per a les semifinals del V Torneig Ciutat de Mollerussa tot i completar una gran fase de grups. Els nois d’Òscar Jorquera van guanyar el primer partit contra el Sant Andreu per 0-3 i el segon contra el S.E. Aem per 4-0, però en el tercer enfrontament, contra l’At. Segre, van caure a la tanda de penals després de fer un esforç titànic per empatar (1-1). En el partit pel quart i cinquè lloc, l’Aleví C va continuar mostrant les mateixes grans sensacions del torneig amb una victòria per 1-0 contra la Damm.

ALEVÍ D

L’Aleví D va perdre la final del III Torneig Internacional Donau-Auen Cup, a Àustria, contra l’equip africà Acakoro per 1-0. Tot i això, el conjunt entrenat per Daniel Horcas va completar un gran campionat amb una primera fase perfecte en què els blaugrana van marcar 14 gols i no en van rebre cap en tres partits. L’Aleví D va finalitzar la segona i tercera fase amb dues victòries més i dos empats que van permetre a l’equip català classificar-se per a les semifinals del torneig en què van empatar a 0 contra l’Atlètic de Madrid. Finalment, els de Dani Horcas van passar a la final a la tanda de penals.

BENJAMÍ B

El Benjamí B es va quedar a les portes de la victòria al V Torneig Benjamí FC Artés amb una derrota per 1-0 a la final contra el RCD Espanyol. Els nois de David Sánchez van completar un torneig immaculat en què van marcar 20 gols en nou partits i només en va rebre un, el de la final al temps de descompte que va allunyar els blaugranes del campionat.

 

Més notícies aquí