Els primers tornejos deixen dos campions en el futbol formatiu

Els primers tornejos deixen dos campions en el futbol formatiu

El Cadet A i l’Aleví A s’han proclamat campions a València i l’Ampolla, respectivament

CADET A

El Cadet A s’ha proclamat campió del IX Torneig Torcaf d’Alzira, València. Els nois de Fran Artiga han completat un molt bon torneig i han aixecat el trofeu de campió. En la fase de grups els blaugrana van superar el Llevant (1-0), van caure enfront l’Antiguoko per zero gols a un i, a semifinals, van vèncer per 2-0 al València. A la gran final el Llevant va ser el rival i, de nou, el Cadet A va guanyar, en aquest cas per 3 gols a 1. El balanç dels blaugrana ha estat de tres victòries i una derrota amb sis gols a favor i dos en contra.

INFANTIL A

L’Infantil A va caure en la final del XXI Torneig Arnedo enfront l’Espanyol per 1-3. Abans, però, els nois de Carles Martínez han superat la Reial Societat per 2-0 i han empatat a zero amb l’Arnedo a la fase de grups. Ja en las eliminatòries els blaugrana han superat el Saragossa per 3-1 i, en las semifinals, un 2-1 al Cerero Osaka permetia als blaugrana disputar la gran final. En el darrer partit l’Infantil A no ha pogut superar l’Espanyol i, finalment, ha conclòs el Torneig en la segona posició.

INFANTIL B

L’infantil B ha quedat segon en el Torneig Benèfic Associació MPS celebrat a la localitat de Sant Andreu de la Barca. Els blaugrana han perdut a la final contra l’Espanyol per 3 a 1. El primer rival del torneig havia estat el Sant Andreu de la Barca a qui els blaugrana havien guanyat per 4 a 0 amb gols de Nadir, Marc Pelaz, Pau Servat i Arnau Farnós. Malgrat aquesta segona posició l’Infantil B ha jugat un bon torneig.

ALEVÍ A

Els nois de Marc Serra s’han proclamat campions del V Torneig Jordi Pitarque Ceprià a l’Ampolla. En la fase de grups els blaugrana van finalitzar com a primers classificats després de guanyar el Santes Creus i l’Ampolla per 0-5 i 16-0, respectivament. En els quarts de final el Reus ha estat el rival i l’Aleví A no va donar cap mena d’opció i es va acabar imposant per 5-0. L’Espanyol era l’últim obstacle abans de la gran final i el 2-0 ha permès als blaugrana disputar la gran final contra el Saragossa. Un gol de Capdevila i un altre de Marc Jurado han portat a l’Aleví A a aixecar el títol de campió. 

ALEVÍ B

Els penals han privat a l’Aleví B de disputar la final de la Pinares Cup. Després d’empatar a un amb el València en la semifinal els blaugranes han caigut per 6-5 en la tanda de penals. Durant la fase de grups els nois de Jordi Font han sumat sis punts gràcies als triomfs enfront l’Inter VA (7-0) i la Selecció d’Àvila (3-2). En el segon partit van caure amb l’Oberena per 3-1. L’EDF Logroño ha estat el rival en els quarts de final i, després del 0-0 al final del partit, els penals han donat l’accés a l’Aleví B a les semifinals.

ALEVÍ C

L’Aleví C no va poder classificar-se per a les semifinals del V Torneig Ciutat de Mollerussa tot i completar una gran fase de grups. Els nois d’Òscar Jorquera van guanyar el primer partit contra el Sant Andreu per 0-3 i el segon contra el S.E. Aem per 4-0, però en el tercer enfrontament, contra l’At. Segre, van caure a la tanda de penals després de fer un esforç titànic per empatar (1-1). En el partit pel quart i cinquè lloc, l’Aleví C va continuar mostrant les mateixes grans sensacions del torneig amb una victòria per 1-0 contra la Damm.

ALEVÍ D

L’Aleví D va perdre la final del III Torneig Internacional Donau-Auen Cup, a Àustria, contra l’equip africà Acakoro per 1-0. Tot i això, el conjunt entrenat per Daniel Horcas va completar un gran campionat amb una primera fase perfecte en què els blaugrana van marcar 14 gols i no en van rebre cap en tres partits. L’Aleví D va finalitzar la segona i tercera fase amb dues victòries més i dos empats que van permetre a l’equip català classificar-se per a les semifinals del torneig en què van empatar a 0 contra l’Atlètic de Madrid. Finalment, els de Dani Horcas van passar a la final a la tanda de penals.

BENJAMÍ B

El Benjamí B es va quedar a les portes de la victòria al V Torneig Benjamí FC Artés amb una derrota per 1-0 a la final contra el RCD Espanyol. Els nois de David Sánchez van completar un torneig immaculat en què van marcar 20 gols en nou partits i només en va rebre un, el de la final al temps de descompte que va allunyar els blaugranes del campionat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut