Set de set a la primera jornada de Lliga

Set de set a la primera jornada de Lliga

El conjunt blaugrana porta set temporades consecutives guanyant la primera jornada de la competició de la regularitat

A la primera jornada de Lliga a la LNFS, el Barça Lassa va guanyar davant del DLink Saragossa per 5-6 amb doblets de Jesús Aicardo i Sergio Lozano i un gol de Lin i Ferrao. És evident que el fet de començar bé ajuda a agafar el ritme de la competició i sobretot, iniciar la Lliga amb confiança. I el FC Barcelona Lassa és un bon exemple de tot això.

Set victòries consecutives

Els homes dirigits per Marc Carmona porten set temporades consecutives començant la LNFS amb una victòria. Tot i que el fet guanyar els tres primers punts del campionat no assegura cap títol, començar amb bon peu és una ajuda positiva. Des de la temporada 2008-09, els blaugrana han guanyat el partit inicial de la Lliga. I en sis de les set últimes temporades, els culers han estrenat el campionat fora del Palau Blaugrana. De fet, l’última vegada que els barcelonistes van començar la temporada a casa, van vèncer per 3-2 al Triman Navarra.

Un empat, la temporada 2008/09

L’última estrena sense victòria de l’equip en una jornada inaugural es remunta a la temporada 2008/09 quan els barcelonistes van empatar a dos a casa del Benicarló Aeroport de Castelló. Per recordar l’última derrota a la primera jornada de la Lliga, s’ha de remuntar fins una temporada abans, quan els culers van caure a casa del Gestesa Guadalajara per 4-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut