Frigoríficos Morrazo, darrer test abans de la Champions

Frigoríficos Morrazo, darrer test abans de la Champions

La tercera jornada de la Lliga, pas previ a l’inici de la VELUX EHF Champions League

Dimecres, a les 20.30 h, en directe per Movistar+ el Barça Lassa d’handbol jugarà al Palau davant el Frigoríficos Morrazo de Cangas. Després de dues setmanes de competició intensa, els blaugranes s’ajusten ja al format de doble partit setmanal.

Lliga i Champions

Els blaugranes inicien un camí que els portarà, fins a finals de desembre, a tenir una rutina de doble partit setmanal. Els dimecres Lliga i dissabte o diumenge la Champions. Per començar aquest camí Frigoríficos Morrazo és el primer escull. La continuació tindrà lloc diumenge a Alemanya amb la primera jornada de la VELUX EHF Champions League davant el Rhein Neckar Lowen.

El Barça Lassa ve de dos triomfs a les dues primeres jornades de la Lliga BAUHAUS ASOBAL i suma 63 triomfs consecutius a la màxima competició estatal. Per la seva banda, els gallecs han caigut davant el Villa de Aranda i Logronyo a les dues primeres jornades.

Com és habitual en els partits que el Barça Lassa d’handbol disputa com a local, Xavi Pascual farà pública la llista dels 16 jugadors que competiran aquesta tarda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut