Tomas Satoransky queda fora de la lluita de les medalles a l’Eurobasket 2015

Tomas Satoransky queda fora de la lluita de les medalles a l’Eurobasket 2015

La República Txeca ha caigut als quarts de final contra Sèrbia tot i la gran actuació del base blaugrana: 20 punts, quatre rebots i quatre assistències

Tomas Satoransky s’ha acomiadat aquest dimecres de la lluita per les medalles a l’Eurobasket 2015 després que la República Txeca hagi caigut contra Sèrbia en el duel dels quarts de final. El base era l’últim blaugrana que disputava els quarts, després de la classificació de Pau Ribas amb la selecció espanyola i l’eliminació de Perperoglou (Grècia).

La República Txeca ha caigut per 89-75 tot i la gran actuació de Tomas Satoransky. El base blaugrana ha tornat a liderar el seu equip i ha acabat el partit amb 20 punts, quatre rebots i quatre assistències. Amb Satoransky, Vesely, amb 23 punts i 10 rebots, han estat els pilars dels txecs, que tot i així no s’han pogut imposar al joc d’equip dels serbis, liderats per Teodosic (14 assistències) i Erceg (20 punts).

Després de la derrota de Satoransky, només Pau Ribas és viu en la lluita pel títol a l’Eurobasket 2015 d’entre tots els jugadors del Barça que van començar el campionat. Ribas, amb la selecció espanyola, buscarà el pas a la final contra França en un partit que es disputarà aquest dijous a les 21 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut