El Barça-Llevant, últim partit per utilitzar l'abonament de la temporada passada

El Barça-Llevant, últim partit per utilitzar l'abonament de la temporada passada

Per al partit contra el Las Palmas del dissabte 26 de setembre ja només seran operatius per accedir al Camp Nou els carnets d’abonament i els aparcaments corresponents a la nova temporada 2015/16

El FC Barcelona recorda als socis abonats que encara podran accedir amb l’abonament de la temporada passada, la 2014/15, al proper partit a casa davant el Llevant que es disputarà el proper diumenge 20 de setembre (20.30 hores). Però aquest serà el darrer partit a l’Estadi al qual es podrà entrar amb el passi antic. Després deixarà de ser vàlid i per tant per al següent partit al Camp Nou, que serà el cap de setmana vinent, el 26 de setembre, contra el Las Palmas (16 hores), només es podrà accedir amb el carnet de l’abonament corresponent a la temporada en curs, la 2015/16.

Per als socis amb plaça d’aparcament, també serà l’últim al qual es podrà accedir amb el vehicle a les instal·lacions blaugrana amb el passi de la temporada passada. Per al següent ja serà obligatori portar el distintiu de la present temporada.

Els abonats que encara no tinguin el carnet en el seu poder, el podran recollir a la seva oficina de Caixabank en el cas de tenir el pagament domiciliat en aquesta entitat bancària. Si l’abonat té domiciliat el pagament en una altra entitat, i encara no ha rebut el carnet d’abonat en el seu domicili particular, el podrà recollir a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) del Club.

Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb l’OAB a través del telèfon 902 1899 00, per correu electrònic oab@fcbarcelona.cat o bé presencialment.

Canvis en les portes d’entrada a l’Estadi

El Club ha informat als socis abonats que s’ha procedit a reestructurar l’entrada a les portes que donen accés a l’Estadi per tal d’agilitzar aquest procés i millorar el fluix de circulació a l’interior del recinte. En el cas que els socis abonats desitgin seguir utilitzant les mateixes portes que feien servir la temporada passada, podran fer-ho, però el Club recomana utilitzar les noves portes, que estan indicades al carnet d’abonament de la nova temporada 2015/16. Aquestes noves portes, en la majoria de casos, queden més a prop del seient del soci abonat, i això facilita que s’hi pugui arribar de manera més fàcil i més ràpida.

Renovació dels Passaports Infantils

Per als socis menors de 14 que disposin de Passaport Infantil el partit contra el Llevant també serà el darrer en què es podrà activar el de la temporada passada. A partir del Barça-Las Palmas només serà vàlid el Passaport Infantil de la nova temporada, que es va enviar per correu ordinari al domicili particular. En el cas de no haver rebut el passaport, es pot recollir presencialment a l’OAB.

Recollida del Passaport Sènior

Cal recordar als socis que disposin del Passaport Sènior des de la temporada passada hauran de recollir presencialment el nou passaport de la temporada 2015/16 a l’OAB. Com el cas del Passaport Infantil, el carnet del Passaport Sènior del curs passat caducarà després del partit contra el Llevant i per tant a partir del compromís contra el Las Palmas només es podrà activar el de la vigent temporada.

Horaris de l’OAB

- De dilluns a divendres: de 9 a 20 h.
- Dies de partit al Camp Nou: Entre setmana, de les 9 h fins a l’inici de la segona part. En cap de setmana i festius, de les 10 h fins a l’inici de la segona part.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut