Engega la ‘SuperChampions’ per al Barça Lassa

Engega la ‘SuperChampions’ per al Barça Lassa

El canvi de sistema de competició fa que la Champions 2015/16 esdevingui la més intensa dels darrers anys

Dues divisions, quatre grups de vuit equips i màxima competitivitat des de la primera jornada. Així serà la VELUX EHF Champions League 2015/16. La millor competició del món de l’handbol amb el Barça Lassa com a vigent campió i on el Palau serà clau per assolir de nou la Final a Quatre de Colònia.

Nou sistema

El FC Barcelona Lassa està enquadrat en el Grup B de la VELUX EHF Champions. Comparteix aquest grup amb set equips més. En un sistema de tots contra tots, el primer del Grup B evitarà l’eliminatòria de vuitens i entrarà directament a quarts, pas previ a Colònia.

Del segon al sisè es classificaran per jugar els vuitens de final amb la incorporació de dos equips sorgits dels grup C i D de la competició.

Aquest nou sistema significa que cada partit, des de la primera jornada, pugui ser decisiu per a la classificació per a les eliminatòries i que el Palau visqui l’emoció de la millor competició del món de l’handbol des de el proper 26 de setembre, data de debut del Barça Lassa al Palau Blaugrana.

Com venir a veure la Champions

El Palau Blaugrana acollirà els 7 partits, de la primera fase, que el Barça Lassa d’handbol té assegurats. Veure equips com Kielce, Kolding, Vardar, Rhein Neckar Lowen…a casa és gratuït per als socis i sòcies del FC Barcelona.

Alhora, el Club posa a disposició dels aficionats un atractiu paquet d’entrades per a poder viure la VELUX EHF Champions League.

 

[[BOTOVERMELL::PROMOCIÓ PACK++CHAMPIONS HANDBOL::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/detall/fitxa/promocio-pack-champions-live::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut