FC Barcelona Lassa - Jumilla: La Lliga torna al Palau

FC Barcelona Lassa - Jumilla: La Lliga torna al Palau

107 dies després de l’últim partit al Palau, els de Marc Carmona tornen al Palau

El FC Barcelona Lassa jugarà el primer partit de la temporada de la LNFS avui divendres al Palau a les 21 h (Barça TV i Esport3) davant del Jumilla Bodegas Carchelo, i això significarà el retorn dels homes de Marc Carmona a la seva pista després de caure eliminats la temporada passada a les semifinals de la Lliga contra ElPozo Múrcia.

Molta igualtat

Els blaugranes van vèncer la setmana passada davant del DLink Saragossa per 5-6 en un partit esbojarrat en què el Barça va emportar-se els primers tres punts del campionat. Per la seva banda, el Jumilla va estar a punt de fer saltar la sorpresa en el duel murcià. El partit anava empatat a quatre i no va ser fins a les acaballes del partit que ElPozo Múrcia jugant de porter-jugador van desfer l’empat per vèncer 4-5.

Molts canvis al Jumilla

L’equip murcià ha canviat considerablement respecte a la temporada anterior, però manté l’entrenador Juan Francisco Gea, que ha donat al seu equip un segell inconfusible. Ara fa dos anys, els murcians es van classificar per al play-off i va ser precisament el Barça qui va eliminar-lo als quarts de final de la LNFS.

Sense Sedano

El tècnic culer podrà comptar amb tots els seus efectius a excepció del porter Paco Sedano, que segueix recuperant-se de la lesió muscular que es va fer a la cama esquerra. El jove Miquel Feixas serà el seu substitut, com la setmana anterior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut