Ruth García marca en la victòria de la selecció espanyola femenina (1-3)

Ruth García marca en la victòria de la selecció espanyola femenina (1-3)

Sis jugadores del FC Barcelona han disputat el primer dels dos amistosos contra la Xina

La selecció espanyola femenina, que compta amb vuit futbolistes del FC Barcelona, ha guanyat aquest divendres el primer dels dos amistosos que disputarà contra la Xina en aquest país asiàtic. El combinat estatal s’ha imposat per 1-3 a les amfitriones a l’Sports Center de Weinan, i una de les golejadores ha estat la defensa blaugrana Ruth García.

El tècnic Jorge Vilda, que debutava al capdavant de la selecció espanyola, ha alineat d’inici a quatre jugadores del Barça: Melanie Serrano, Ruth García, Jennifer Hermoso i Marta Torrejón, mentre que Alexia Putellas ha sortit a la segona meitat, i Ane Bergara al minut 64.

Ruth García ha estat l’autora del 0-1 al minut 42, un resultat que ha durat poc perquè les xineses han neutralitzat el marcador just abans del descans. A la represa, Amanda Sampedro (min 58) i Silvia Meseguer (min 78) han certificat la primera victòria de la selecció amb Vilda al capdavant, i la primera dels dos amistosos contra la Xina. El proper serà el dilluns 21 de setembre a Chenzhou, mentre que el retorn a Madrid està previst pel dimecres 23.

La sub-19, campiona del Torneig Internacional de la UEFA

La selecció espanyola femenina sub-19 s’ha proclamat campiona del Torneig Internacional de la UEFA després de superar Eslovàquia (1-3) i Anglaterra (5-2). Cinc futbolistes blaugranes han contribuït en alçar el títol: Patricia Guijarro, Sandra Hernández i Núria Garrote, del primer equip, juntament amb Aitana Bonmatí i Ariadna Rovirola, de les categories inferiors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut