Alcoi, una pista tradicionalment complicada per al Barça

Alcoi, una pista tradicionalment complicada per al Barça

Si bé és cert que tradicionalment el Barça hi acostuma a guanyar, els partits són molt disputats i el curs 2012/13 els catalans van caure Aquest diumenge, a les 12.30 hores, els de Ricard Muñoz debuten en l'OK Lliga a la pista de l'Alcoi

Nou partits al llarg de la història i set victòries. A simple vista els resultats del Barça Lassa al Francisco Laporta d’Alcoi són realment bons, però cal desgranar els números i veure com de difícil és superar l’equip alcoià a la seva pista, al seu pavelló. I, a més, sense oblidar que qualsevol equip de l’OK Lliga pot plantar cara i deixar de sumar pot ser clau en una temporada, cabdal en un inici de competició.

Empat i derrota

L’únic empat registrat a la ciutat alacantina data de la temporada 2008/09. Els blaugranes van empatar a un gol (1-1) en una pista en la qual la temporada 2012/13 van caure per 5-4 en la que va ser la tercera jornada de la competició. Aquells punts que es van deixar els catalans a Alcoi els van trobar a faltar a la part final d’un campionat que es va emportar el Liceo de la Corunya

Resultats ajustats...

Tot i ser victòries, a Alcoi es guanya patint també. La temporada 2004/05 el Barça va vèncer per 3-5, mentre que les temporades 2009/10 i 2011/12 els catalans va sumar els tres punts guanyant per 2-3. Victòries per la mínima que demostren que la pista de l’Enrile PAS no és gens fàcil per a cap equip de la categoria, ja que és una de les grans fortaleses del conjunt que entrena Diego Mir.

...i resultats contundents

Finalment també ens trobem victòries sòlides i grans golejades. El 0-3 del curs 2005/06 i el 0-4 de la temporada 2010/11 van acabar amb la porteria a zero, les dos úniques vegades en les nou visites que els blaugranes no van rebre cap gol. Els triomfs més esbojarrats són del curs 2006/07, amb un 2-9 i el del passat mes de març amb un 2-8 que deixava els blaugranes en una gran posició per a la recta final d’una OK Lliga que va tornar a ser blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut