Comunicat oficial del F.C. Barcelona

Comunicat oficial del F.C. Barcelona

A continuació detallem les darreres incorporacions a l’organigrama executiu del Club:

Pere Lluch

Pere Lluch s’incorpora al Club com a nou cap de Relacions Institucionals i Protocol. Diplomat per ESERP Business Schol, abans d’acceptar la proposta del Club, Lluch era adjunt al director del Gabinet de Relacions Externes i Protocol de la Generalitat de Catalunya.

Anteriorment, entre el 2005 i el 2010, ja havia format part de l’estructura executiva del FC Barcelona, com a coordinador del departament de Protocol del Club.

Pere Lluch substitueix en el càrrec Ramon Pujol, que al llarg dels darrers 10 anys ha liderat el departament de Relacions Institucionals i Protocol del Club. El Club vol expressar públicament l’agraïment a Ramon Pujol per la seva aportació al llarg d’aquests darrers anys.

Xavier de las Moras

Xavier de las Moras s’incorpora al Club com a nou cap del Departament de Riscos Corporatius. Diplomat en Criminologia i Investigació Privada per l’Institut de Criminologia de la Universitat de Barcelona, ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional en el sector de la seguretat privada, portant a terme com a assessor extern, tasques de prevenció i consultoria de riscos corporatius i seguretat privada per a empreses i corporacions, destacant el sector industrial, gran consum i hoteler.

És vicepresident primer del Col·legi Oficial de Detectius Privats de Catalunya i ha estat membre de la Comissió Esportiva d’hoquei patins del Club.

Òscar Grau

Òscar Grau s’incorpora al Club com a cap de les FCB Escoles, en el marc de l’impuls a l’acció comercial del Club. Llicenciat per ESADE, ha desenvolupat la seva carrera en el món de la gestió esportiva, com a gerent de la Federació Catalana d’Handbol i gerent de la candidatura de Barcelona als Jocs d¹Hivern.

Exjugador d’handbol del Club, té penjada la seva samarreta al Palau en reconeixement a la seva extraordinària trajectòria esportiva al Club, amb sis lligues i una Copa d’Europa, entre d’altres.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut