Primera victòria de la temporada per al Barça Lassa B

Ferran Plana i Raúl Gómez van marcar dues vegades per sumar la primera victòria de l’any

Primera jornada de Lliga i els homes d’Andreu Plaza van guanyar els primers tres punts del campionat tot i no començar bé el partit inicial de la LNFS. Els gallecs del Cofersa O’Parrulo van avançar-se al marcador amb dos gols de manera gairebé consecutiva tot just passat l’equador de la primera part mercès a les dianes de Rubi i Isma. Però poc abans d’acabar els primers 20 minuts de joc, Raúl Gómez va retallar les diferències i els de Plaza van marxar al vestidor amb un lleuger desavantge al marcador.

Remuntada a la segona part

A la represa, Esteban i Ferran Plana van marcar dos gols molt seguits que van capgirar el marcador. Tot i que poc després el visitant Ruben va empatar a tres, els jugadors blaugrana portaven la iniciativa en el joc. El Barça Lassa va tornar a avançar-se a través d’Amores però els gallecs van respondre a aquest gol amb un altre per part de Jacobo per deixar el marcador empatat a quatre quan faltaven set minuts per acabar. Els barcelonistes van jugar amb el porter-jugador i Ferran Plana va marcar el cinquè amb menys de dos minuts per jugar-se. O’Parrulo va jugar amb l’atac de cinc però una recuperació culer va permetre marcar el sisè i definitiu a Raúl Gómez per deixar el marcador final en el 6-4 que permet al Barça Lassa sumar els primers tres punts a la Lliga.