Feixas, l’últim debutant del Barça Lassa

Feixas, l’últim debutant del Barça Lassa

Fins a 16 jugadors han debutat amb el Barça Lassa a la LNFS les darreres nou temporades sota la direcció de Marc Carmona

Divendres davant del Jumilla Bodegas Carchelo, el jove porter de 18 anys Miquel Feixas va tenir l’oportunitat de poder debutar amb el primer equip del Barça Lassa de futbol sala que dirigeix Marc Carmona. El jove ha realitzat tota la pretemporada amb el primer equip, tot i que el seu lloc és el Barça B. Però la lesió de Paco Sedano ha fet que Feixas estigués present a les dues convocatòries de la Lliga i que gaudís de 10 minuts a la LNFS al Palau Blaugrana.

El futbol sala formatiu funciona

Des de la temporada 2007/08 fins a 16 jugadors del futbol sala formatiu culer han debutat al primer equip del Barça Lassa i ha estat el tècnic Marc Carmona qui els ha donat l’oportunitat d’estrenar-se a la màxima divisió del futbol sala estatal. Alguns d’ells han passat per la base culer i, tot i que no s’han pogut quedar al primer equip blaugrana, gràcies a la seva formació per la disciplina culer s’han pogut fer un nom dins del futbol sala. Fem-ne un repàs:

Joan Miñano (porter) va tenir l’oportunitat de debutar la temporada passada contra Ribera i va passar-se l’any passat simultaniejant els entrenaments del Barça B  i del primer equip. Chema Mella (porter), Ortego (tanca), Fran Conde (tanca) i Ferran Plana (ala) ja ho havien fet durant la temporada 2013/14. Mella jugarà aquest any al Jaén, mentre que Conde ho farà a l’Hèrcules San Vicente. Pel que fa a Ortego, jugarà cedit a Saragossa les properes dues temporades. Plana, després de superar una greu lesió de turmell, seguirà la seva evolució al Barça B.

Connexió navarresa i castellonenca

Abans que ells, Roger Serrano (ala) va jugar amb el primer equip i ara juga a la LNFS a l’Aspil Vidal Ribera, mentre que Èric Martel (ala-pivot) està cedit a Peníscola després d’haver-ho fet durant dues temporades a Santa Coloma. Marc Tolrà ha tornat aquest any al Barça Lassa després de dos anys cedit al Magna Navarra. Un altre que va començar a les categories inferiors culers és Joselito, que va debutar com a internacional a l’estiu passat i juga a l’Aspil Vidal Ribera amb Roger Serrano.

Javi Alonso (ala), després de jugar al Barça va passar per Segòvia i ara és un dels líders del Peníscola juntament amb Martel. Del mateix equip és Alex Verdejo, que després de jugar a l’Hospitalet i Saragossa és un dels referents dels castellonencs. Sepe (ala), és un dels pesos pesants del Catgas Energia Santa Coloma i també va debutar a Primera amb el FC Barcelona.

Jordi Campoy (ala) va proclamar-se campió de la Copa d’Espanya amb el Jaén l’any passat i Juanito (pivot), després de sortir de la disciplina blaugrana va jugar a Eivissa i França. Julio Gracia (porter) actual delegat del primer equip barcelonista va jugar fins ara fa dos anys a l’Ourense, Guadalajara i l’Hospitalet. Altres jugadors que han passat per la base són el porter Dídac Plana (Catgas Energia Santa Coloma) i Pol Pacheco, que juga a Itàlia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut