Local

Pascual: “L’objectiu és jugar com ho vam fer a Alemanya”

El tècnic blaugrana ha valorat la quarta jornada de Lliga davant un rival incòmode com és el Bada Huesca

Dimecres a les 20.30 i en directe per Movistar+, el Barça d’handbol sortirà a la pista dels aragonesos per dirimir la quarta jornada de la Lliga ASOBAL BAUHAUS.

Anar a més

Preguntat sobre com afronta el partit d’Osca, Pascual explicava que: “L’objectiu és jugar com ho vam fer a Alemanya. Farem coses bones, coses menys bones i coses dolentes. Però l’objectiu és seguir fent passes endavant. Estem millor aquesta setmana que la passada i cada setmana estarem millor”.

“Diumenge vaig estar orgullós del que va mostrar l’equip. Si que vam tenir manca d’encert ofensiu, però la gent ho va deixar tot i res a dir. Estem en una competició on juguem tots els grans des de el primer dia i això ens portarà canvis. Som un equip acostumat a guanyar i ara, especialment fora de casa no serà fàcil guanyar” comentava Xavi Pascual sobre el partit de diumenge a Mannheim.

‘Pasqui’ ha destacat que: “L’equip esta bé, dilluns vam descansar i dimarts hem fet doble sessió. Viatjarem dimecres cap allà, en un partit que sempre ens costa”.

“Ha canviat respecte l’any passat. L’hi ha faltat temps per acoblar-se. Té gent veterana i resolutiva com Pejanovic, Rocher, Novelle… és un bon equip, que corre amb Cabanas finalitzant. Respecte per un equip ben treballat”, opinava Pascual sobre el rival de dimecres.

Més notícies aquí