Més de 1.800 socis rebran aquest any la insígnia d'or del FC Barcelona

Més de 1.800 socis rebran aquest any la insígnia d'or del FC Barcelona

Es lliuraran les distincions de 50 anys d’antiguitat al Club en diversos dies al llarg de la temporada a causa del gran nombre de socis que arriben a aquesta fita

El FC Barcelona reconeixerà els socis amb 50 anys de fidelitat al club blaugrana amb el lliurament de la insígnia d’or. Enguany un total de 1.820 socis rebran aquesta distinció de mans del president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident primer Jordi Cardoner. És una xifra molt superior a l’habitual i per tant, tenint en compte la importància d’aquest acte per al soci i la Junta Directiva i davant l’alt nombre d’insígnies que es repartiran, aquest any l’acte de lliurament es repartirà en diversos dies al llarg de la temporada.

El 24 de setembre, coincidint amb el dia de la Mercè, s’entregaran les primeres insígnies d’or als primers 180 socis que han estat convocats per ordre d’antiguitat. L’acte tindrà lloc a l’Auditori 1899, a partir de les 11.30 hores. Prèviament i com és tradicional el dia de la Mercè, patrona de Barcelona, se celebrarà una missa a la Sala Roma a partir de les 10 del matí i a la qual tots els socis i familiars estan convidats.

Durant la temporada el Club anirà convocant esglaonadament els socis a través d’una carta en què se’ls informarà de la data que rebran la insígnia.

La crescuda de socis del 1965

Els 1.820 socis que en els propers mesos rebran la insígnia d’or es van fer socis el 1965. Aquell any, amb Enric Llaudet com a president del Club, es va obrir un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada i, per tant, davant d’aquesta oferta tan temptadora, el nombre d’associats va pujar considerablement, passant de 45.776 a 58.252. Fruit d’aquesta crescuda en el nombre de socis, 50 anys més tard l’acte de lliurament d’insígnies d’or serà més nombrós del que és habitual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut