Juvenil A – Manacor: Victòria important contra un rival complicat (3-0)

Carbonell (2) i Río donen la victòria als blaugrana en un partit on el Manacor s’ha tancat al darrere i ha dificultat molt l’efectivitat de l’atac blaugrana

El Juvenil A suma tres punts molt importants després de vèncer al Manacor per 3 a 0 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’equip dirigit per Gabri ha fet un molt bon partit, amb el control de la possessió durant tot el matx. Els blaugrana han aconseguit tancar els manacorins a la seva pròpia àrea i han assetjat de forma permanent la porteria de Soto, fins que han obert el marcador a les acaballes de la primera part i han sentenciat el partit a la segona.

La primera meitat ha estat de color blaugrana. Les arribades per les dues bandes han estat constants. De les centrades de Dani Morer i Theo Chandri han sortit les ocasions més clares de la primera part però sense fortuna. Àlex Carbonell ha marcat el primer gol al final de la primera meitat, després d’aprofitar una passada boníssima de Matyas Tajti i amb un xut ras ha superat el porter manacorí.

A la represa el partit ha continuat igual, el Manacor ha seguit tancat i els blaugrana han dominat la pilota. Ha estat Marc Río qui amb un xut des de fora de l’àrea ha col·locat la pilota a l’escaire i ha marcat el segon gol blaugrana al minut 71 de partit. Al minut 90, Carbonell ha sentenciat marcant el 3 a 0 definitiu. Els blaugrana després d’aquesta victòria ja pensen en el partit de dimarts contra el Bayer Leverkusen.

Victòria plàcida del Juvenil B

Per la seva banda, el Juvenil B dirigit per Quique Álvarez ha guanyat a domicili per 0 a 3 en la visita al camp del Mollet. Els blaugrana han aconseguit la tercera victòria consecutiva demostrant un bon nivell. Abel Ruiz ha estat l’encarregat d’obrir el marcador al minut 36 de la primera part. A la represa han estat Monchu Rodríguez i Alex Collado qui han marcat el 0 a 3 definitiu.