El primer títol, en joc

El primer títol, en joc

El Barça Lassa i el Morabanc Andorra s’enfrontaran aquest dissabte a Granollers en la final de la XXXVI edició de la Lliga Catalana (20.30 hores, Esport3)

Els de Xavi Pascual buscaran aquest dissabte al vespre a Granollers conquistar la seva dinovena Lliga Catalana, la setena de manera consecutiva. Per fer-ho, hauran de superar el Morabanc Andorra, un equip que fa tot just un any va posar les coses molt difícils als blaugranes. “Vam jugar contra ells fa uns dies a Andorra però ambdós equips teníem absències. Estan molt ben coberts en totes les posicions, tenen jugadors amb molta experiència i crec que serà un partit molt difícil”, apuntava aquest divendres Xavi Pascual.

El Barça Lassa arriba a la cita amb les baixes per lesió de Navarro i Samuels i amb Pau Ribas amb molèsties al turmell esquerre després de la revinclada que es va fer aquest divendres en el duel contra l’ICL Manresa. El conjunt blaugrana fa tot just un parell de dies que treballa amb tots els efectius disponibles i aquesta final serà la segona oportunitat per veure l’evolució del nou Barça Lassa 2015/16. El bàsquet català té una cita aquest dissabte a Granollers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut