Dani Castellano: “Messi és el meu ídol”

Dani Castellano: “Messi és el meu ídol”

El lateral esquerre de la UD Las Palmas confessa la seva admiració per al ‘10’ blaugrana i reconeix que el seu debut al Camp Nou és “molt especial”

Un play-off agònic va tornar a la UD Las Palmas a Primera Divisió, on no jugava des del 2002. Aquest dissabte reapareix el Camp Nou. www.fcbarcelona.cat ha parlat amb el lateral esquerre dels grancanaris, Dani Castellano, per conèixer de primera mà com viuen el retorn a l’elit. Com la majoria dels seus companys, el defensa s’estrena al camp del Barça. I ho farà cara a cara amb el que considera el millor jugador del món.

Després de 13 anys sense aquest duel, tenia marcada en vermell al calendari la visita al Camp Nou?
“Per suposat. Quan se sorteja el calendari, el primer en què ens fixem els equips modestos és quan toquen els grans. Ens fa molta il·lusió i tenim ganes de fer un bon paper. És molt especial. L’afició i la ciutat s’hi han abocat”.

Quin Las Palmas hem d'esperar al Camp Nou?
“Farem el que portem venim desenvolupant fins ara. Estarem molt juntets, perquè sigui difícil de fer-nos gols i mirarem d’aprofitar els contraatacs que puguin sorgir. Tot això sabent que serà molt complicat a l’estadi del Barça”.Estarem molt juntets, perquè sigui difícil de fer-nos gols i mirarem d’aprofitar els contraatacs
Com ha viscut el vestidor la primera victòria a la Lliga, davant ni més ni menys que el Sevilla?
“Ha estat una injecció de moral important perquè, tot i que ells no arribaven en el seu millor moment, hem vençut a un equip de Champions League. Aquest primer triomf ens ha aportat confiança i desvergonyiment”.

En quina fase està l'adaptació del Las Palmas a Primera?
“Estem començant. Tenim molts debutants en aquesta categoria, com és el meu cas. El més positiu d’això són les ganes de competir i d’agradar que tenim. Volem fer les coses bé. Alhora, aprenem. Ja hem vist que a Primera qualsevol error es paga car. Has d’estar concentrat tot el partit al cent per cent”.

És un bon moment per visitar el Barça?
“Sincerament, no crec que mai sigui un bon moment, però ara encara menys. Ells voldran agradar el seu públic després de la derrota contra el Celtra i reivindicar que va ser un error. Sempre és un moment complicat jugar al Camp Nou”.Ja hem vist que a Primera qualsevol error es paga car, has d’estar concentrat tot el partit
Hi ha algun jugador del conjunt culer en què s'ha fixat especialment?
“Em fixo en molts perquè sempre he estat simpatitzant del Barça. Si m’haig de quedar amb només un, seria amb Leo Messi. És el meu ídol, el millor jugador del món”.

I ja està mentalitzat de tenir-lo al davant, a més d’altre atacants com Neymar Jr o Suárez?
“Sé que serà molt difícil. Són quasi imparables en l’un contra un, això que necessitem un bon treball defensiu en equip. No els podem deixar espais”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut