El Barça de voleibol, campió de la Lliga Catalana

El Barça de voleibol, campió de la Lliga Catalana

Els blaugranes van vèncer per 1 set a 3 en el partit de tornada contra el Llars Mundet fent valer el 3-0 a favor de l’anada Aquest cap de setmana, a Lugo contra l’EMEVE, començarà la Superlliga 2

El Barça de voleibol va sumar aquest diumenge el primer títol de la temporada. Els homes de Sergi Bosch, que van aconseguir el triomf per 3-1 en el partit d’anada, van vèncer també a la pista del Llars Mundet per 1-3 i es van emportar la Lliga Catalana de la Superlliga 2, fet que els dóna molta moral per a l’inici de la competició, que serà aquest cap de setmana a Galícia, a Vigo, contra l’EMEVE.

El partit, tot i l’1-3 final, no va ser gens fàcil per als blaugranes, que al primer set van vèncer per 18-25 després d’accelerar el joc i la variabilitat en atac quan el duel estava molt igualat. Tot i que sumant aquest set l’equip ja era campió, el més important era continuar treballant mecanismes per arribar el millor possible a l’inici de la Lliga i van vèncer per 25-27 en el segon, tot i que al tercer els locals van ser més efectius amb el 25-21.

Al quart i últim set, molt igualat, els blaugranes van reaccionar amb la distribució de Gens i la contundència de Lanza, i es van endur el set i el partit per 23-25.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut