Comunicat del FC Barcelona sobre la data de l'Assemblea

Comunicat del FC Barcelona sobre la data de l'Assemblea

L’Assemblea General Ordinària serà el proper 25 d’octubre, al Palau de Congressos de Catalunya

La Junta Directiva, en la seva reunió ordinària celebrada avui a les oficines del Club, ha aprovat convocar l’Assemblea General Ordinària el proper 25 d’octubre, al Palau de Congressos de Catalunya, a les 9.30 h en primera convocatòria i a les 10 h, en segona. Durant aquesta setmana es publicarà l’anunci oficial de convocatòria, amb el corresponent ordre del dia.

La Junta ha estat informada de l’estat de les gestions federatives realitzades amb la FIFA, a fi i efecte d’inscriure el jugador Arda Turan en substitució del jugador Rafinha, d’acord amb la normativa de la RFEF.

També s’ha acordat la posada en marxa immediata del projecte de desplaçaments de socis i penyistes amb el primer equip de futbol, un dels compromisos adquirits per l’actual Junta Directiva durant la campanya electoral a la presidència del Club. El primer viatge on es posarà en marxa aquest operatiu serà el proper cap de setmana, a Sevilla.

La Junta també ha aprovat la posada en marxa d’una nova FCBEscola a la Xina, en aquest cas a la ciutat de Qingdao. Serà la segona FCBEscola a la Xina, després de la de Wuhan.

Per últim, s’ha aprovat la composició de les comissions esportives de bàsquet, hoquei patins i futbol sala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut