Local

La nova proposta de viatges amb l’equip per als socis s’estrenarà aquest cap de setmana

El Club garanteix preus competitius i un mínim de 80 places amb el vol de l’equip

A partir d’aquest proper cap de setmana, amb motiu del desplaçament del primer equip a Sevilla, els socis del Club tindran l’oportunitat de viatjar en el mateix vol de l’equip a preus competitius, amb una disponibilitat mínima de 80 places. Aquesta oferta es mantindrà en el futur en tots els desplaçaments de Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions.

Aquesta nova proposta s’impulsa com a resposta al compromís electoral de l’actual Junta Directiva d’incentivar i millorar el suport al primer equip de futbol en els seus desplaçaments, i estarà coordinada per FCB Desplaçaments, un nou departament, adscrit a l’Àrea Social del Club.

FCB Desplaçaments ja treballa sobre tres eixos: l’optimització de l’oferta econòmica, l’ampliació de les possibles propostes de viatge i la creació d’un servei d’atenció personalitzada. Tot plegat, amb el compromís d’oferir una oferta competitiva i de mercat des de la disponibilitat de les companyies regulars, tant d’avió, com de tren o d’autobús.

LOGÍSTICA DELS DESPLAÇAMENTS

FCB Desplaçaments sempre garantirà una disponibilitat mínima de 80 places d’avió amb el primer equip, tant per als desplaçaments de Lliga com de Copa del Rei i Lliga de Campions, amb un doble nivell d’oferta, en funció del tipus de desplaçament:

1) En el cas dels desplaçaments de Lliga, i per la dificultat i variabilitat en l’oferta d’entrades disponibles per part de l’equip rival, la promoció del viatge serà exclusiva per al vol de l’equip, però sempre amb el compromís d’oferir una oferta competitiva i de mercat des de la disponibilitat de les companyies regulars, tant de vol com de tren o d’autobús.

2) El Club també treballarà per aconseguir acords amb companyies de transport regular que permetin oferir als socis una oferta més personalitzada i garantida. Per exemple, la contractació d’una ruta amb una companyia d’autobusos regular, o el bloqueig d’un paquet de seients específics en un avió de línia regular.

En el cas dels desplaçaments de Lliga de Campions, a més del vol amb el primer equip, el Club oferirà sempre una alternativa amb altres opcions de viatge, que comptarà amb promocions de descompte específic, que podran arribar fins a una bonificació d’una tercera part del preu per als socis.

En funció de la demanda i la disponibilitat d’entrades, en tots dos casos el Club podrà oferir un vol xàrter complementari per donar resposta i servei de viatge als seus socis. El viatge també comptaria amb una bonificació de preu per disposar d’una oferta molt assequible.

El desplaçament per a una final tindrà sempre un projecte d’operativa de viatge especial i independent de l’oferta general d’FCB Desplaçaments.

PLA DE FIDELITZACIÓ

El programa d’FCB Desplaçaments incorpora un pla de fidelització que fomentarà la participació i els viatges amb el primer equip. Serà un paquet de beneficis i descomptes proporcional al nombre de viatges fets amb el primer equip a través d’FCB Desplaçaments, que anirà evolucionant en els propers mesos amb noves ofertes i millores.

El programa inclourà tots els desplaçaments de Lliga, Copa i Lliga de Campions, serà acumulatiu i liquidable sempre al final de temporada i constarà de dos nivells:

Nivell 1. Serà un paquet amb dues opcions, haver fet tres viatges amb el primer equip o haver arribat fins als cinc. En aquest nivell, el programa oferirà beneficis de servei i de valor afegit amb el Club, com sorteigs específics per assistir a la Llotja Presidencial del Camp Nou, un paquet d’invitacions per al Museu o l’accés puntual a l’Avantllotja de l’Estadi.

Nivell 2. En aquest paquet també hi haurà dues opcions, haver arribat fins als 10 desplaçaments amb el primer equip o haver fet fins a 15. En aquest segon nivell, el programa de beneficis, a més de l’anterior, inclourà un percentatge de descompte afegit en el preu final a pagar pel desplaçament i premiarà els socis amb un desplaçament gratuït.

En ambdós nivells, el desplaçament a una final es considerarà com un cas específic per la singularitat i els elements afegits que té aquest viatge.

Més notícies aquí