La nova proposta de viatges amb l’equip per als socis s’estrenarà aquest cap de setmana

La nova proposta de viatges amb l’equip per als socis s’estrenarà aquest cap de setmana

El Club garanteix preus competitius i un mínim de 80 places amb el vol de l’equip

A partir d’aquest proper cap de setmana, amb motiu del desplaçament del primer equip a Sevilla, els socis del Club tindran l’oportunitat de viatjar en el mateix vol de l’equip a preus competitius, amb una disponibilitat mínima de 80 places. Aquesta oferta es mantindrà en el futur en tots els desplaçaments de Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions.

Aquesta nova proposta s’impulsa com a resposta al compromís electoral de l’actual Junta Directiva d’incentivar i millorar el suport al primer equip de futbol en els seus desplaçaments, i estarà coordinada per FCB Desplaçaments, un nou departament, adscrit a l’Àrea Social del Club.

FCB Desplaçaments ja treballa sobre tres eixos: l’optimització de l’oferta econòmica, l’ampliació de les possibles propostes de viatge i la creació d’un servei d’atenció personalitzada. Tot plegat, amb el compromís d’oferir una oferta competitiva i de mercat des de la disponibilitat de les companyies regulars, tant d’avió, com de tren o d’autobús.

LOGÍSTICA DELS DESPLAÇAMENTS

FCB Desplaçaments sempre garantirà una disponibilitat mínima de 80 places d’avió amb el primer equip, tant per als desplaçaments de Lliga com de Copa del Rei i Lliga de Campions, amb un doble nivell d’oferta, en funció del tipus de desplaçament:

1) En el cas dels desplaçaments de Lliga, i per la dificultat i variabilitat en l’oferta d’entrades disponibles per part de l’equip rival, la promoció del viatge serà exclusiva per al vol de l’equip, però sempre amb el compromís d’oferir una oferta competitiva i de mercat des de la disponibilitat de les companyies regulars, tant de vol com de tren o d’autobús.

2) El Club també treballarà per aconseguir acords amb companyies de transport regular que permetin oferir als socis una oferta més personalitzada i garantida. Per exemple, la contractació d’una ruta amb una companyia d’autobusos regular, o el bloqueig d’un paquet de seients específics en un avió de línia regular.

En el cas dels desplaçaments de Lliga de Campions, a més del vol amb el primer equip, el Club oferirà sempre una alternativa amb altres opcions de viatge, que comptarà amb promocions de descompte específic, que podran arribar fins a una bonificació d’una tercera part del preu per als socis.

En funció de la demanda i la disponibilitat d’entrades, en tots dos casos el Club podrà oferir un vol xàrter complementari per donar resposta i servei de viatge als seus socis. El viatge també comptaria amb una bonificació de preu per disposar d’una oferta molt assequible.

El desplaçament per a una final tindrà sempre un projecte d’operativa de viatge especial i independent de l’oferta general d’FCB Desplaçaments.

PLA DE FIDELITZACIÓ

El programa d’FCB Desplaçaments incorpora un pla de fidelització que fomentarà la participació i els viatges amb el primer equip. Serà un paquet de beneficis i descomptes proporcional al nombre de viatges fets amb el primer equip a través d’FCB Desplaçaments, que anirà evolucionant en els propers mesos amb noves ofertes i millores.

El programa inclourà tots els desplaçaments de Lliga, Copa i Lliga de Campions, serà acumulatiu i liquidable sempre al final de temporada i constarà de dos nivells:

Nivell 1. Serà un paquet amb dues opcions, haver fet tres viatges amb el primer equip o haver arribat fins als cinc. En aquest nivell, el programa oferirà beneficis de servei i de valor afegit amb el Club, com sorteigs específics per assistir a la Llotja Presidencial del Camp Nou, un paquet d’invitacions per al Museu o l’accés puntual a l’Avantllotja de l’Estadi.

Nivell 2. En aquest paquet també hi haurà dues opcions, haver arribat fins als 10 desplaçaments amb el primer equip o haver fet fins a 15. En aquest segon nivell, el programa de beneficis, a més de l’anterior, inclourà un percentatge de descompte afegit en el preu final a pagar pel desplaçament i premiarà els socis amb un desplaçament gratuït.

En ambdós nivells, el desplaçament a una final es considerarà com un cas específic per la singularitat i els elements afegits que té aquest viatge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut