Un mes d’octubre ple de partits i reptes per al Barça Lassa d'hoquei

Un mes d’octubre ple de partits i reptes per al Barça Lassa d'hoquei

Els homes de Ricard Muñoz poden arribar a disputar fins a nou partits de quatre competicions diferents i aconseguir dos títols Partits de l’OK Lliga, de la Copa Continental, de la Lliga Europea i la Supercopa d’Espanya, en l’horitzó blaugrana

El pròxim mes d’octubre el Barça Lassa d’hoquei patins és apassionant, amb dos títols en joc com la Copa Continental i la Supercopa d’Espanya, i amb partits d’OK Lliga visitant equips complicats i rebent al Palau equips històrics. I és que els homes de Ricard Muñoz tindran un calendari atapeït durant el mes d’octubre i poden arribar a disputar un total de 9 partits si arribessin a la final de la Supercopa, l’última competició del mes. Abans, però, caldrà visitar pistes molt complicades com la del Cerceda, l’Sporting Clube de Portugal i el Vilafranca, entre d’altres.

Sortides amb dificultat

4 d’octubre, a les 12.30 h: Aquest pròxim diumenge el Barça visita una de les pistes més complicades de la categoria, la del Hockey Global Patín Cerceda. Tot i el triomf ampli del curs passat per 3-7, en aquesta pista tan sols van vèncer el Barça i el Liceo la temporada 2014/15. Per tant, cal estar atents des del primer minut per seguir mantenint el lideratge de l’OK Lliga.

10 d’octubre, a les 17 h: Serà un partit clau per al Barça Lassa. L’Sporting Clube de Portugal posarà a prova els blaugranes en l’anada de la Copa Continental, la competició que enfronta el campió de la Lliga Europea amb el de la CERS. L’equip de Lisboa, molt reforçat, ve d’aconseguir la Supertaça contra el Benfica i compta amb una gran selecció de jugadors. L’objectiu, com sempre, guanyar. La clau, marcar a domicili.

El Palau, decisiu

13-14 d’octubre: Enmig de la ressaca del viatge a Lisboa el CP Voltregà visitarà el Palau. Serà la quarta jornada de l’OK Lliga i l’equip de Sant Hipòlit, que compta amb grans jugadors com Dani i Álex Rodríguez, Petxi Armengol o Ignacio Alabart, cedit pel Barça, complicarà les coses en una setmana que pot ser decisiva.

17 d’octubre, a les 16.15 hores: I és que la tornada de la Continental al Palau de ben segur que serà decisiva. L’afició serà clau per ajudar l’equip a aconseguir el que pot ser el primer títol de la nova temporada i un trofeu que no guanyen els blaugranes des del curs 2009/10. Per tant, el valor d’aquesta competició és extrem per a cada component de l’equip i els de Muñoz hauran d’estar a un gran nivell per emportar-se el partit contra un Sporting molt perillós.

20-21 d’octubre: El tercer partit en set dies serà una visita realment complicada a Vilafranca del Penedès. La temporada passada el Barça Lassa va vèncer per 1-3 però el pavelló vilafranquí sempre és complicat. Entrenats per l’exjugador Jordi García i amb Roger Rocasalbas, Jordi Galán i Eduard Fernández, entre d’altres, a la plantilla, el matx es presenta també amb molta dificultat.

Debut a la Lliga Europea i Supercopa

24 d’octubre: I és que amb poc temps per preparar el debut a la Lliga Europea els blaugranes rebran el Hockey Breganze al Palau Blaugrana. Serà el primer partit del curs 2015/16 en una competició que el Barça estima i que ha guanyat un total de 21 cops. Per tant, la primera jornada contra el conjunt italià serà especial per a tot l’equip i sobretot per a Aitor Egurrola, guanyador 10 cops d’aquesta competició.

27-28 d’octubre: Tres dies després del partit contra el Breganze el Barça rebrà el Hockey Lloret, que en el seu retorn a l’OK Lliga ha començat amb bon peu sumant 4 punt de 6 possibles. Tot i jugar al Palau el matx serà una prova més per al conjunt blaugrana, que sap que els altres 15 rivals de la Lliga el poden posar en dificultats.

31 octubre 1 de novembre: Serà el torn de la Supercopa d’Espanya, que es disputarà a Vic. El firmat de la competició és de Final Four, per tant el Barça se les haurà contra el Moritz Vendrell en una semifinal, mentre que l’altra enfrontarà el Hockey Club Liceo i el Club Patí Vic el dissabte 31 d’octubre. La final, el diumenge 1, en què pot ser el segon títol de la temporada si s’assoleix la Continental.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut