Pas a pas per al Barça Lassa d’handbol

Pas a pas per al Barça Lassa d’handbol

Buscar el triomf 66, de manera consecutiva a la Lliga, i preparar el partit de diumenge a Szeged, objectius del Barça Lassa

La Lliga BAUHAUS ASOBAL torna al Palau Blaugrana i avui a les 20 h es veurà les cares amb el BM Guadalajara, en directe per Barça TV. A la cinquena jornada de la màxima competició domèstica els de Pascual cerquen un nou triomf per mantenir el liderat i la imbatibilitat a l’Asobal i arribar en òptim estat de forma a la Champions de diumenge.

En fase de creixement

Els blaugranes afronten el partit davant el BM Guadalajara en un procés de creixement com a equip. El Barça Lassa arriba immers en la dinàmica de dos partits per setmana i busca un nou triomf. Però més enllà de buscar el cinquè triomf en cinc jornades, l’objectiu principal és millorar progressivament.

Després del triomf davant el Kristianstad a la Champions League, el Barça Lassa d’handbol busca optimitzar el seu estat de forma i assolir els automatismes necessaris per continuar la lluita per les diverses competicions en joc.

La llista definitiva de jugadors convocats no es coneixerà fins a una hora abans del partit, com és habitual en els partits que el Barça d’handbol juga com a local.

Un equip amb experiència

A la plantilla del BM Guadalajara destaca la presència d’un històric de l’handbol europeu com és el porter José Javier Hombrados. El veterà porter ara defensa la porteria dels castellans i ho fa acompanyat d’experimentats jugadors com Parra, Iker Antonio i Mikel Redondo.

A la vegada tenen a les seves files l’exblaugrana Víctor Montoya i José María Márquez, germà del jugador del Barça B d’handbol Álex Márquez.

Els brasilers Abrao i Rocha completen un planter cridat a estar a la zona còmoda de la taula classificatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut