Carmona: “Juguem contra la millor defensa del campionat”

Carmona: “Juguem contra la millor defensa del campionat”

Els blaugranes jugaran divendres a les 21 h davant del Jaén Paraíso Interior el quart partit de Lliga

Abans del penúltim entrenament per preparar el matx davant el Jaén Paraíso Interior, Marc Carmona i Dyego han parlat amb els mitjans informatius a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

“És un partit important per a nosaltres, juguem contra la millor defensa del campionat”, ha comentat el tècnic culer. Tot i que els andalusos només s’han emportat dos dels nou punts en joc, tan sols han encaixat sis gols en els tres partits disputats fins ara i són la millor defensa del campionat. A més, ja han jugat contra el Movistar Inter, amb el qual van perdre per la mínima a casa (2-3), i van empatar contra ElPozo Múrcia (2-2) la jornada passada. “És cert que els està costant fer gols, també, però porten uns bons números tenint en compte el calendari que han tingut”, ha afirmat, per afegir posteriorment: “Si han jugat contra l’Inter i el Pozo i només han encaixat sis gols vol dir que estan treballant bé”.

Equip intens

El preparador culer ha pogut estudiar molt bé els andalusos després d’haver jugat contra dos equips com els madrilenys i els murcians, i n’ha destacat “la intensitat i l'agressivitat, que és brutal”, i assegura que per això han d’estar “preparats”. Per la seva banda, el brasiler Dyego ha declarat: “Espero un partit molt difícil, amb una gran defensa que juga en marca individual. Haurem de jugar molt intensos per igualar el seu joc”.

Un mes d’octubre molt carregat de partits

Els blaugranes tenen un calendari força carregat al mes d’octubre entre la LNFS, els partits de la Copa del Rei i els compromisos dels internacionals. Carmona ha comentat: “A partir de la setmana que ve tenim dues setmanes seguides amb jornades internacionals. Per tant, ja tenim marcat al calendari que el mes d’octubre és duríssim, però acabem de començar, tenim ganes de competir, tenim ganes de jugar, i ens va molt bé competir per corregir coses”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut