Sortejada la Llotja Oberta del Camp Nou i el Palau Blaugrana

Sortejada la Llotja Oberta del Camp Nou i el Palau Blaugrana

Uns 6.520 socis s’havien inscrit prèviament per optar a veure un partit des de la Llotja President Suñol de l’Estadi, mentre que per al Palau Blaugrana ho havien fet 5.273

Aquest divendres s’ha fet a la sala Ricard Maxenchs del Camp Nou el sorteig de la Llotja Oberta del Camp Nou i el Palau Blaugrana amb la presència del directiu Pau Vilanova i el notari Gerardo Conesa. Aquesta ha estat la primera vegada que els socis han pogut inscriure’s en un formulari ‘online’, obert des del 31 d’agost al 30 de setembre, per poder optar a gaudir de l’experiència de viure un partit de Lliga al Camp Nou des de la Llotja Presidencial. La resposta dels socis ha estat remarcable ja que al llarg del mes de setembre s’han inscrit a la Llotja Oberta del Camp Nou un total de 6.520 persones.

En el sorteig que s’ha dut a terme avui s’han designat entre tots els inscrits les 56 places disponibles, quatre per a cada partit de Lliga que es disputarà aquesta temporada al Camp Nou, exceptuant el FCB-R. Madrid i el FCB-Deportivo, aquest darrer reservat per a la Llotja Jove destinada a socis d’entre 16 i 18 anys. També s’han sortejat les 14 places destinades a senadors, una per partit. En aquest cas el sorteig ha estat automàtic sobre la base de la totalitat dels senadors.

[[BOTOVERMELL::Consulta els guanyadors ++LLOTJA OBERTA CAMP NOU::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/188/620/original/Guanyadors_Llotja_Oberta_Estadi.v1444130080.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

A més del sorteig de Llotja Oberta de l’Estadi, també s’ha procedit a fer el del Palau Blaugrana. En aquest cas els socis que s’han inscrit per veure un partit d’una de les quatre seccions professionals des de la llotja han estat 5.273 repartits de la manera següent: 2.231 per al bàsquet, 1.131 per al futbol sala, 1.214 per a l’handbol i 697 l’hoquei patins.

S’han designat 80 places per als partits de bàsquet de la Lliga Regular, 30 per sis partits d’handbol, 15 per a tres partits de futbol sala de Lliga i també 15 per a tres partits d’hoquei patins de l’OK Lliga.

[[BOTOVERMELL::Consulta els guanyadors++LLOTJA OBERTA PALAU::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/188/643/original/Sorteig_Llotja_oberta_Palau.v1444131672.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Els guanyadors, tant de la Llotja Oberta del Camp Nou com del Palau, gaudiran d'una invitació doble per al partit pel qual han estat designats. El Club es posarà en contacte amb els socis per comunicar si han estat agraciats en el sorteig. Aquells que no hagin sortit escollits, formaran part d’una llista de reserves i per ordre d’inscripció seran contactats en el cas que es produeixin vacants a les places. El Club vol expressar el seu agraïment a tots els socis que s’han inscrit per gaudir d’aquesta experiència i els anima a continuar participant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut