Gerard López: “Hem de competir cada partit com si fos l’últim”

Gerard López: “Hem de competir cada partit com si fos l’últim”

El tècnic del filial ha parlat del rival de dissabte, l’Atlètic Llevant, abans de marxar aquest divendres cap a València Aquest dissabte s’ha fet pública la llista de 16 convocats amb la novetat de la presència dels juvenils Àlex Carbonell i Carles Pérez

Encadenar la segona victòria consecutiva fora del Miniestadi. Aquest és el pensament de la plantilla del Barça B després de no haver encaixat cap gol en els últims dos partits i d’haver guanyat a Olot en l’últim desplaçament. Aquest dissabte (17 hores) serà el torn de jugar contra un altre filial, l’Atlètic Llevant, a la Ciutat Esportiva de Buñol.

Quatre dels últims sis punts

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès Barça TV i fcbarcelona.cat com a prèvia del partit d’aquest dissabte, i ha dit: “Sempre hi ha la necessitat de guanyar, tot i que ara portem quatre dels últims sis punts en joc”. “Crec que l’equip ha passat un període d’adaptació a la categoria en els primers partits i ara està en un full de ruta que s’ha vist en els últims dos partits. Estic content i satisfet amb el treball dels jugadors”, ha afirmat el de Granollers. Sobre el rival, Gerard López ho té clar: “És un equip que juga molt bé a la contra. Dels sis gols que han fet en Lliga, tres han estat a la contra i tres, de penal. Hem de competir cada partit com si fos l’últim. També hem de veure com està la gespa i les dimensions del camp”.

Els juvenils Carbonell i Pérez, a la llista

Aquest divendres l’equip ha fet l'última sessió d’entrenament abans del partit de dissabte, i l’entrenador Gerard López ha donat a conèixer la llista dels 16 jugadors convocats. Destaquen les baixes per lesió de Suárez, Juste, Campins i Kaptoum, i de Gumbau i Cámara, per estar amb el primer equip. Els convocats són els següents: Ortolá, Ondoa, Godswill, Palencia, Costa, Tarín, Grimaldo, Samper, Ros, Babunski, Maxi Rolón, Aitor, Dongou, Enguene i els juvenils Àlex Carbonell i Carles Pérez. Se'n queden fora per decisió tècnica Bagnack i Quinti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut