Josep Maria Bartomeu, amb la Federació de Penyes del Barcelonès Est

Josep Maria Bartomeu, amb la Federació de Penyes del Barcelonès Est

Els representants del Barça van mostrar l’agraïment al suport de les penyes i van destacar la importància del moviment penyístic

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner i del directiu responsable de Penyes Pau Vilanova, han mantingut aquest dijous 1 d’octubre una trobada amb la Federació de Penyes del Barcelonès Est, a la Base Nàutica Municipal, situada a la platja de la Mar Bella de Barcelona.

Aquesta trobada és el resultat del compromís que va prendre Josep Maria Bartomeu abans de l’estiu amb els representants de la Federació del Barcelonès Est, i que es va ajornar el 10 de setembre passat a causa del mal temps. Precisament, en aquesta ocasió la pluja va fer acte de presència després dels parlaments, i tot i que l’acte estava previst a l’aire lliure, el centenar d’assistents van haver de continuar la trobada a l’interior de la Base Nàutica.

L’acte va servir perquè els representants del Barça mostressin el seu agraïment al suport de les penyes i per destacar la importància del moviment penyístic en la tasca de divulgar els valors i la sensibilitat del Club.

Jordi González, president de la zona Barcelonès Est, va ser l’amfitrió de la trobada, que va comptar amb l’assistència de representants de 26 penyes de la zona, i on també van assistir Salvador Balsells i Vicenç Notari, presidents de les zones del Barcelonès Oest i Baix Llobregat respectivament.

Declaracions Josep Maria Bartomeu:

“Aquesta és una trobada entre amics en què us volem agrair el vostre suport i les idees que ens heu anat aportant. Sense les penyes no seríem aquí. Ara estem en una nova temporada, el Club és viu i entre tots hem de seguir fent-lo créixer amb la màxima ambició i motivació per repetir èxits. Aquesta no serà una tasca fàcil, però estem capacitats i amb el suport i la unitat de tots ho podem fer possible”.

Declaracions Jordi Cardoner:

“El Club acaba d’iniciar la campanya d’ajuda als refugiats que arribaran properament al nostre país i a la nostra ciutat, i crec que pot ser una nova ocasió per mostrar la sensibilitat i la solidaritat del teixit penyístic del Barça, sobretot en la tasca d’integrar al territori la gent que ens arriba fugint de la tragèdia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut