Reial Saragossa – Juvenil A: Empat agredolç del líder (1-1)

Reial Saragossa – Juvenil A: Empat agredolç del líder (1-1)

L’equip de Gabri empata un partit en què ha disposat de les millors ocasions de gol Per la seva banda, el Juvenil B s’ha imposat per 4 a 1 al Manresa amb gols de Javi Ruiz (2), Álex Collado i Monchu

El Juvenil A del FC Barcelona ha empatat el partit disputat a Saragossa amb la sensació que s’han escapat dos punts. Els homes de Gabri Garcia, que es mantenen com a líders de la Divisió d’Honor, s’han vist sorpresos per un gol inicial dels locals al minut 1 en una passada enrere al porter blaugrana que ha permès el gol de Garde.

Els blaugranes no s’han rendit i han generat diverses ocasions de perill, malgrat l’exigència del rival. En una d’aquestes ocasions, aprofitant una pilota penjada des de l’esquerra, Carles Aleñá s’ha tirat a rematar la pilota. Ha estat una jugada confusa que ha provocat el gol del Saragossa en pròpia porteria, tot i que l’àrbitre, a l’acta del partit, l’ha atorgat  a Aleñá. Els barcelonistes han disposat d’alguna ocasió per posar-se per davant, però no n’ha acabat sortint cap.

A la represa els de Gabri han tingut diverses oportunitats per avançar-se en el marcador, amb xuts des de fora l’àrea i també en jugades d’estratègia a través de diversos jugadors, com Theo i el mateix Aleñá, que han acabat fora. Els locals han tingut una ocasió clara en tota la segona meitat, però afortunadament per als interessos culers no s’ha materialitzat. El Juvenil A marxa de Saragossa amb la sensació d’haver deixat escapar dos punts a causa de la falta d’encert de cara a porteria.

El Juvenil B remunta i guanya

Per la seva banda, el Juvenil B s’ha imposat per 4 gols a 1 davant el Manresa en la Jornada 6 de la Lliga Nacional Juvenil tot i començar perdent amb un xut dels visitants des de fora de l’àrea. Als cinc minuts Javi Ruiz ha empatat el partit a la sortida d’un córner. El mateix jugador ha estat l’autor del 2 a 1 en una falta lateral.

En una jugada per la banda Álex Collado ha situat el 3 a 1 en un partit molt dur però en què els blaugranes han sabut imposar-se. Finalment, Monchu ha estat l’autor del 4 a 1 definitiu que situa els nois d’Enrique Alvarez en segona posició a un punt de la Damm, després de cinc victòries consecutives.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut