El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana

Cada setmana, el lloc web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

INFANTIL A

Sant Gervasi, 6 – FC Barcelona Lassa A, 56

L’Infantil iniciava el campionat de Lliga com a visitant a una pista sempre difícil com és la del Sant Gervasi.

Els blaugrana van sortir a mossegar des del primer minut. El primer parcial del partit reflectia la diferencia d’intensitat que els nostres jugadors van ser capaços d’exercir (0-17). El partit tenia bon ritme, ja que els nostres jugadors eren capaços d’anotar gairebé sempre a prop de la cistella al contracop. A poc a poc, els de Mollet es van anar desinflant, cosa que no va afectar als nostres jugadors, ja que van ser capaços de deixar el marcador rival a 0 en dues ocasions: 6é i 8é període.

INFANTIL B

SESE A, 65 – FC Barcelona Lassa B, 78

Primer partit de Lliga de l’infantil B on tots els jugadors debutaven amb la samarreta del FC Barcelona Lassa. L’única baixa davant el SESE A, per lesió, la del jugador David Pena.

El primer període va ser molt igualat i va acabar amb 10-8 pels de Virrei Amat. El SESE, amb jugadors un any més gran que els del nostre Infantil B, va sortir fort en els següents 5 minuts i van aconseguir avantatge de 10 punts (18-8), però l’equip, entre el final del segon període i el tercer, va aconseguir fer un parcial de 0-21 fins acabar el quart amb un 20-29.

A partir d’aquí l’equip es va mostrar molt seriós en defensa tot i la inferioritat física i també es van mostrar molt encertats en el tir exterior (5 triples).Tot els últims intents del SESE per acostar-se al marcador (59-64 al setè període), la distancia es va mantenir fins el 65-78 final.

CADET B

FC Barcelona Lassa B, 78 – UE Horta, 52

El Cadet B es va imposar aquest passat dissabte( 78-52) a l'UE D'Horta. Tot i el resultat final, l'equip visitant va mostrar-se molt dur i intens durant tot el matx, posant les coses molt difícils als blaugrana. Els tres primers quarts van ser un estira i arronsa, quan semblava que els locals donaven un pas endavant se succeïen dos bàsquets dels Hortencs que els feien no marxar del partit. A l'últim període, però, l'enduriment de la defensa blaugrana i l'aparició en atac de Toni Liria i Isaac Mayo van fer decantar la balança. Al final victòria còmode dels blaugranes, que se situen amb un balanç de 2-1.