Victòria d'orgull amb remuntada del Barça d'hoquei gel (4-3)

Victòria d'orgull amb remuntada del Barça d'hoquei gel (4-3)

Un Barça en una dinàmica positiva torna a aconseguir una remuntada en un derbi molt emocionant Va ser una tarda vibrant i emotiva, ja que abans del matx es van presentar tots els equips inferiors

El Barça d’hoquei gel va sumar aquest passat cap de setmana la segona victòria de la temporada contra el CG Puigcerdà (4-3). Els homes de Danilo Didikovskyy van saber patir i, tot i situar-se 2-1 en el marcador, van veure com els de la Cerdanya remuntaven amb el 2-3. Al tram final del partit els blaugranes van treure l’orgull i van capgirar el marcador fins al 4-3 definitiu.

Jakub Bauer, Pablo Muñoz, Pavel Dvoretsky i Víctor Ros van ser els golejadors en una nit que va servir als blaugranes per enfilar-se fins a la segona posició de la Lliga, només per darrere del Txuri Urdin, que, per cert, serà el proper rival dels catalans a la quarta jornada de Lliga. En cas de victòria, el lideratge tindria color blaugrana.

D'altra banda, el Sub-20, va aconseguir una amplia victòria també contra el Puigcerdà per 11-2 i va demostrar que és un dels clars favorits de la categoria després d'aconseguir dues golejades en els dos partits jugats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut