Preestrena de ‘Segon Origen’ per a la gent blaugrana

Preestrena de ‘Segon Origen’ per a la gent blaugrana

A l'acte hi ha participat una representació del Club, encapçalada per el vicepresident primer, Jordi Cardoner La pel·lícula, basada en la novel·la de Manuel de Pedrolo, inclou imatges del Camp Nou en ruïnes

Al voltant de 400 persones vinculades al FC Barcelona han assistit aquest dimarts a la sala Phenomena Experience de Barcelona a la preestrena de la pel·lícula ‘Segon Origen’, que inclou unes impactants imatges d’una Catalunya postapocalíptica devastada i d’un estadi del Camp Nou en ruïnes.

Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona, ha assistit a aquesta projecció en una sala que s’ha omplert de gent barcelonista, amb els joves residents de la Masia, socis, representants de diferents seccions esportives, empleats i altres persones vinculades al Club.

Entre els assistents ha destacat la presencia dels jugadors del Barça B, Sergi Samper, Juan Cámara i Daniel Romera, el president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, el director de la Masia, Carles Folguera, l’exjugador i entrenador de bàsquet, Manolo Flores, la veu de l’estadi, Manel Vich, els campions d’Espanya d’atletisme, Laura Redondo, Dídac Salas, Miguel Alberto Blanco i Cristina Lara, o dos dels protagonismes de la pel·licula, Ibrahim Mané i Andrés Batista, entre altres.

'Segon Origen', que s’estrenarà als cinemes el proper divendres 9 d’octubre, és l’adaptació cinematogràfica del llibre ‘Mecanoscrit del segon origen’, la reconeguda obra escrita per Manuel de Pedrolo l’any 1974. La productora catalana Antàrtica Produccions és la promotora de la pel·lícula i Carles Porta n’és el productor i coguionista, que es va fer càrrec de la direcció després que Bigas Luna morís a l’abril del 2013 quan estava treballant en aquest projecte.

Abans de la projecció de la pel·lícula, Jordi Cardoner han comentat que “la pel·lícula està adaptada d’una obra literària que molts catalans hem llegit i que ara, amb aquesta adaptació cinematogràfica, la podem veure encara amb més emoció, amb l’al·licient de les imatges del Camp Nou”. A més a més, ha afegit que, “quan ens ho van dir, ens va semblar una idea fantàstica, ja que el cinema ha tingut present el nostre estadi com a monument representatiu de la ciutat, i això ens honora”.

Per la seva part, el director Carles Porta ha assegurat que “la presencia de l’estadi a la pel·lícula és perquè cal considerar-lo com el gran coliseu modern. Altres referencies a las pel·lícula ens mostren a un Dídac que, com molts altres nens catalans, volen ser jugadors del Barça”.

Aquesta sessió especial per a la gent blaugrana ha estat possible gràcies a un acord entre la productora i el Club, en tractar-se de l’adaptació d’una obra que és tot un referent de la literatura catalana, amb un guió en què s’han inclòs diferents referències al FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut