Preparats i il·lusionats per als nous reptes

Preparats i il·lusionats per als nous reptes

Els set fitxatges del curs del Barça Lassa s’han fotografiat just abans de l’inici de Lliga i de l’Eurolliga

Com és tradició abans de l’inici d’un repte majúscul, el Barça Lassa ha portat a terme un Open Media Day al Palau. És a punt d’arrencar l’assalt a la Lliga Endesa i l’Eurolliga. L’alta presència de mitjans ensenyava l’interès que genera el nou projecte de Xavi Pascual. Una nova temporada que ha començat de la millor manera possible, amb la consecució de la Lliga Catalana i de la Supercopa Endesa.

Un grup feliç

Tots els jugadors de la plantilla han expressat la seva satisfacció. N’hi ha hagut tres que han despertat una especial expectació. Evidentment, un d’ells ha estat Juan Carlos Navarro, en el tram final de la recuperació. L’altre era Carlos Arroyo, un dels fitxatges de renom. I finalment Pau Ribas. L’escorta es troba en un estat de forma pletòric i ja acumula dos MVPs.

El portoriqueny i el català han estat els protagonistes de la conclusió de l’acte, quan s’han fotografiat juntament amb les altres cinc incorporacions al mig de la seva nova pista. La meitat del grup és nou (Perperoglou, Samuels, Ribas, Vezenkov, Diagné, Arroyo i Lawal). “Tenim un equip amb gent amb experiència i amb química”, deia Arroyo. Diumenge comença la Lliga carregat d’il·lusió.

[[BOTOVERMELL::Open Media Day++::http://www.fcbarcelona.cat/basquet/basquet-equip/detall/noticia/juan-carlos-navarro-aixo-pinta-be::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut