Tots els rècords del Barça Lassa a la Copa del Rei

Tots els rècords del Barça Lassa a la Copa del Rei

Els blaugranes tenen el rècord de títols (4), de partits jugats (30), de gols marcats (157), la golejada més gran (0-15) i el pitxitxi Wilde (27)

L’equip dirigit per Marc Carmona va guanyar el partit davant de l'Agüimes FS per 0-15 després d’una brillant actuació de tot l’equip. El més important era passar de ronda per mirar de reconquerir el títol. Però el partit ens ha deixat unes dades importants, totes favorables al FC Barcelona Lassa.

Rècord golejador en un partit

Els blaugranes van fer un total de 15 gols amb hat-tricks de Dyego, Lozano i Ferrao, doblets de Bateria i Juan Emilio i un gol de Gabriel i Lin respectivament. Aquesta golejada suposa un rècord a la Copa del Rei. Casualment el rècord anterior també el tenia el Barça després que la temporada passada en fes 12 al Mosteiro Bembrive gallec. Les altres golejades en aquesta competició pertanyien al Marfil Santa Coloma, que en va fer 11 a l’Andorra i les dues vegades que ElPozo Múrcia en va fer 10, una contra el Maristas València i l’altra contra Las Cuevecitas.

Més partits jugats

Un altre rècord que tenen els blaugranes són els partits jugats en aquesta competició. Després de cinc temporades i passar la primera ronda de la sisena, el FC Barcelona ha jugat un total de 30 partits, mentre que ElPozo Múrcia ho ha fet en 29 ocasions i l’Inter Movistar, 28.

L'equip més golejador

En els 30 partits disputats a la Copa del Rei, els blaugranes són l’equip que més gols ha marcat amb un total de 157 dianes. El seu immediat perseguidor és ElPozo Múrcia amb 148 i el tercer és l’Inter Movistar amb 109 gols. Aquests 157 gols han permès que els de Carmona aixequessin el títol en quatre vegades de les cinc edicions. Només l’Inter Movistar n’ha guanyat una i va ser la temporada passada en vèncer els catalans a les semifinals.

Pitxitxis culers

A més, el màxim golejador de la competició és el blaugrana Wilde, amb 27 gols, mentre que Sergio Lozano en té 24 i és el segon màxim golejador a la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut