La història del Barça arriba als cinemes

La història del Barça arriba als cinemes

El membre de la Junta Directiva Enric Tombas ha assistit a la preestrena del documental ‘Barça Dreams’, que ha tingut lloc aquest dijous a la nit a la Sala Cinesa Diagonal

El directiu Enric Tombas ha encapçalat una delegació del Club, que ha estat present en la projecció de la preestrena de ‘Barça Dreams’. Aquest documental s’estrena oficialment avui divendres 9 d’octubre i es projectarà en 17 sales de Catalunya, València, Saragossa i Madrid.

Sota el nom de 'Barça Dreams, una veritable història del FC Barcelona', el documental repassa els 115 anys del Club, des dels somnis inicials de Joan Gamper fins als nostres dies, amb l’objectiu de mostrar la singularitat de l’entitat blaugrana. Al llarg del documental, els espectadors poden descobrir diverses anècdotes i fets històrics que revelen fins a quin punt el Barça és molt més que un club esportiu.

El resultat és un emotiu documental que ens mostra la trajectòria del Club, amb referències a totes les seves figures, i la consolidació de la seva manera de ser i de veure el futbol. Per això, la pel·lícula compta amb la participació de jugadors i entrenadors com Leo Messi, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Johan Cruyff, Ronald Koeman, Gary Lineker, Carles Rexach, José Mari Bakero, Éric Abidal o el jugador de bàsquet Pau Gasol, entre d’altres.
A la preestrena també van assistir el director de la Masia, Carles Folguera, i l’exporter Salvador Sadurní, que també intervenen en el documental, Lluís Grau, vicepresident de la Confederació de Penyes, i Jordi Durà, representant de l’Oficina d’Atenció Especialitzada del Barça.

‘Barça Dreams’ ha estat dirigida per Jordi Llompart i compta amb la producció de la companyia GEN IMAGE MEDIA i del pilot de MotoGP Jorge Lorenzo, així com la col·laboració del FC Barcelona.

Declaracions del directiu del FCBarcelona, Enric Tombas:

“Aquest documental reviu tots els sentiments que ha anat creant el Barça al llarg de la seva història i ressalta els valors i el model de futbol que defensa el Club. Ens permet tornar a gaudir del record dels seus grans jugadors i dels èxits aconseguits, però també mostra, especialment per als més joves, que mai no ha estat fàcil i que s’han hagut de superar moments molt difícils”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut