El Club impulsa BARÇA ROOKIES, una nova iniciativa per als més joves

El Club impulsa BARÇA ROOKIES, una nova iniciativa per als més joves

S’estrenarà aquest diumenge, amb motiu de l’inici de la Lliga Endesa

Coincidint amb l’inici de la temporada de la Lliga Endesa 2015/16, el Club impulsa Barça Rookies, una iniciativa dirigida als més joves per afavorir l’assistència de nens i nenes al Palau Blaugrana, perquè aquests puguin gaudir del partit de bàsquet i d’una experiència inoblidable.

Barça Rookies vol que els aficionats més joves portin els seus amics amb un nou programa pensat perquè gaudeixin encara més dels partits. Amb l’entrada es podran endur una samarreta i triar entre cinc activitats que faran inoblidable aquest moment, si es tracta d’un grup o d’un equip de dotze o més nens i nenes.

Les activitats van des de fer-se una foto d’equip amb els seus ídols del Barça Lassa, una jornada a la pista de gel del Barça, gaudir de la Camp Nou Experience fent el Tour pel Museu del Barça, participar en un passadís d’honor per xocar la mà amb els jugadors del primer equip minuts abans que aquests saltin a la pista o participar al ball de les cheerleaders.

El nou Pack Escola-Barça Rookies comptarà amb una nova imatge i identitat, un nou microsite (www.fcbrookies.cat) que ve carregat de novetats. A més, es posarà a disposició de la comunitat de “rookies” un munt de continguts nous, des de jocs i tutorials de bàsquet fins a galeries de fotos i vídeos i d’altres que aniran creixent al llarg d’aquesta nova temporada que diumenge s’estrena al Palau Blaugrana amb el partit de Lliga Endesa entre el FC Barcelona Lassa i el CAI Saragossa (19.30 hores).

Una de les novetats més importants és el procés de com fer la reserva del pack, que a partir d’ara es farà a través d’un formulari on-line, on els interessats trobaran tota la informació referent al pack, calendari de partits i preus:  https://fcbrookies.cat/que-es-pack-escoles.php

Barça Rookies
agafa el testimoni del Pack Escola, iniciativa que la temporada passada va aconseguir que més de 6.000 nens i nenes acudissin al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut