Derrota ‘in extremis’ del Barça Lassa B en el retorn al Palau (77-82)

Els jugadors d’Alfred Julbe encaixen la primera derrota de la temporada en un partit decidit a l’últim minut Sulejmanovic, amb 15 punts i 10 rebots, i Marc Gacia, amb 16 punts, han estat dos dels homes més destacats

En el retorn del FC Barcelona Lassa B al Palau Blaugrana, els barcelonistes han caigut per 77-82 en un partit en què el millor encert de l’Amics Castelló ha estat decisiu. D’aquesta manera, els jugadors d’Alfred Julbe sumen la primera derrota de la temporada en la segona jornada de la LEB Or tot i disposar d’una possessió per forçar la pròrroga.

Màxima igualtat malgrat l’inici

Els homes d’Alfred Julbe han sortit molt encertats i han aconseguit un parcial inicial de 8-0, però els visitants l’han neutralitzat millorant l’encert dels instants inicials i gràcies a un inspirat Garrett. S’arribava al final del primer quart amb 19-23 al marcador i Marc Garcia com a jugador més destacat dels blaugranes, amb 7 punts.

El segon quart ha estat condicionat per les contres ràpides de l’Amics Castelló, que culminaven fàcilment i suposaven uns minuts d’alternances en el marcador. Els blaugranes, a través d’una bona circulació de pilota, es posaven per davant en el marcador (44-42).

A la represa els visitants han obert petites diferències a l’electrònic i s’han situat sis punts a sobre en diverses ocasions, però els homes de Julbe s’han sobreposat a base d’un joc més treballat que els visitants i l’encert des de la línia de triple i tirs lliures. El partit ha arribat als últims segons amb un 77-80 i amb la possessió per als culers, però el triple de Peno no ha entrat i ha originat la contra final dels visitants.